Zagreb u otkačenom izdanju: 'Bujan rujan' pretvorit će Ilicu u zabavnu i umjetničku oazu

projektilica.com
Vidi originalni članak
  • Projekt koji je 'probudio Zagreb' nastavlja sa svojim trećim ovogodišnjim izdanjem
  • Pod nazivom 'BUJAN RUJAN', jesenski 'Projekt Ilica: Q'ART' održat će se 18. rujna na Ilici 
  • Uz mnogobrojna tradiconalna događanja, jesensko izdanje festivala donosi i neke novitete!

Rujan u Zagrebu tradicionalno je prepun raznih zabavnih i kulturno-umjetničkih događanja, a uspješan 'Projekt Ilica: Q'ART' nakon već dva održana ovogodišnja izdanja, uskoro održava i treće. Novo izdanje festivala 'Projekt Ilica: Q'ART' pod nazivom 'BUJAN RUJAN' održat će se 18. rujna od 9 do 16 sati na glavnoj zagrebačkoj ulici.

Ilica će i na ovom nadolazećem festivalu biti središte bogatog kulturno-umjetničkog programa i raznih zanimljivih događanja, što nam sugerira i samo ime jesenskog festivalskog izdanja.

Uz tradicionalne dijelove programa, poput nastupa jazz glazbenika, avangardne revije, izlaganja studenata i alumnija Akademije Likovnih umjetnosti u Zagrebu te obrtnika koji će predstaviti svoje proizvode, 'BUJAN RUJAN' donosi i nekoliko novosti i promjena u ovaj projekt. 

Life&style Lemon Market - nova šarmantna oaza usred Zagreba postaje raj za ljubitelje koktela

Proširuje se prostor samog projekta te će se tako festival proširiti do Ulice Republike Austrije, a uz proširenje prostora, posjetitelje će sigurno razveseliti i glazbeni nastupi mladih bendova na kraju festivala uz chill prostor na kojem će se moći opustiti. 

‘Projekt Ilica Q’ART’ već šest godina zaredom oživljava najdužu zagrebačku ulicu, ali i njene prazne i zapuštene prostore koje ispunjava bogatim i raznovrsnim kulturno-umjetničkim programima poput izložbi, koncerata, performansa i radionica uz mnoštvo dućana, izlagača i ugostitelja.

Više detalja o samom projektu i jesenskom izdanju 'BUJAN RUJAN' na službenoj stranici festivala i na društvenim mrežama.

Life&style Štrudlafest - dosad najslađe izdanje omiljenog festivala štrudli, evo što nam sve pripremaju

 


 

Posjeti Miss7.24sata.hr