Za nju i njega: držač za vinsku čašu ili konzervu piva koji dobro dođe dok se tuširaš

Pr/Mozaik knjiga
Vidi originalni članak
  • Ovaj genijalni držač vinske čaše ili limenke rješenje je za problem koji nismo ni znali da imamo
  • Moći ćeš se tuširati bez da se odvajaš od omiljenog pića, jer uz ovaj dodatak, može ići s tobom pod tuš
  • Ovo je ujedno dobra ideja i ako tražiš originalan dar koji će ujedno i nasmijati nekog

Nakon napornog dana na poslu, gotovo ništa nas ne opušta kao vrući tuš... Ili da prvo popiješ čašu vina? Suočiš li se s ovom dilemom, razveselit će te činjenica da Amazon nudi zanimljivo rješenje, možeš oboje raditi odjednom. Uz držač za čaše ili limenku svoje piće jednostavno možeš ponijeti sa sobom pod tuš ili u kadu (bez opasnosti da se prolije). Ako tražiš originalan poklon za muškarca-pivopiju u svom životu, ovo bi mogla biti dobra investicija, koja će ga osim što je praktična, i nasmijati.

Life&style U ovu epsku čašu za vino stane cijela butelja! Napokon s olakšanjem možeš reći da si popila - samo jednu čašu

Vodootporni držač izrađen je sa silikonskom podlogom koja čvrsto prianja na bilo koju glatku površinu - kao što je zid tvoje kupaonice s pločicama - tako da u njega možeš staviti čašu za vino bez straha da će skliznuti. Ako pak imaš nekog tko više voli pivo, na Amazonu također možeš pronaći silikonski držač piva za tuš kabinu - oba su samo 15 dolara (oko 100 kuna), što znači da možeš dodati dva ili tri u svoju košaricu i razveseliti svoje prijatelje vinoljubce (ili pivopije) za Božić.

Sad je pravo vrijeme! Imamo pet trikova za pripremu najboljeg kuhanog vina koje si ikad kušala

Također, možeš 0sloboditi malo prostora na pultu montirajući držač za čašu/limenku na ogledalo u kupaonici ili toaletno ogledalo dok se pripremaš za večernji izlazak. Možeš izabrati između zelene ili mramorno sive boje, ovisno o tvojim osobnim željama i usklađenosti s uređenjem kupaonice, jer ovo je pravi dodatak koji trebaš. 

Life&style Velika vijest za hedoniste: Može li čaša crnog vina zamijeniti sat vremena vježbanja?

Posjeti Miss7.24sata.hr