WOW! Što misliš koliko ova fitness-blogerica ima godina? Teško je za povjerovati

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Danas ti želimo predstaviti jednu sasvim posebnu ženu 
  • Njeno ime je Helen i radi kao stjuardesa – također je i fitness-blogerica
  • Helen je bila teško oboljela – i sjajno se držala! Ma, nema šanse da pogodiš koliko joj je danas godina

Pogledaj ovu ženu! To je Helen Fritsch iz Sjeverne Caroline (SAD), stjuardesa i fitness-blogerica. Naše pitanje glasi: što misliš, koliko godina ima? 

Da, i nama je jasno sljedeće: godine su tek broj i ako se netko „dobro drži“ – to ne znači da je i bolji čovjek. Međutim, u Heleninom slučaju je doista zadivljujuće koliko ima godina. 

Pri tome je njena priča doista priča sudbine, hrabrosti i puno snage: prije pet godina dijagnosticiran joj je rak dojke, bolest koja može ubiti. Helen je odlučila boriti se sa zloćudnom bolešću svojim životnim veseljem i pozitivnom energijom. 

Nakon dijagnoze je Helen započela strog i težak zdravstveni program. Svojim pratiteljima na Instagramu pokazivala je svoje posjete fitness-studiju te je postala brojne fotografije, kratke videosnimke te motivacijske izjave („Isprike neće sagorjeti kalorije!“). 

Dakle, koliko Helen ima godina? Ona ima 62 godine – nisi pogodila, zar ne? Američki mediji su također fascinirani s

 Helen i njenom tajnom mladalačkog izgleda. Kako uspijeva sa više od 60 godina biti toliko fit i izgledati tako mlado? 

Helen je otkrila svoje osobno vrelo mladosti: „Zvuči kao iz udžbenika: čista prehrana, sport, izbjegavati izlaganje jakom suncu, piti puno vode, ne pušiti, malo alkohola, puno sna i – što je najvažnije – pozitivan stav!“  
Njen blog se u prijevodu zove „Godine nisu bitne“ i jedna od njenih tajni kako pozitivno gledati na život je sljedeća: ne smiješ previše razmišljati o svojim godinama. „Ako smo nezadovoljni sobom, to može negativno utjecati na naš stav, a to neće povući prema dnu samo nas same, nego i ljude oko nas…“ 

Life&style Zašto žene iznad 40 godina NE SMIJU naporno vježbati i biti na dijeti ISTOVREMENO

Posjeti Miss7.24sata.hr