WOW! Harry i Meghan žive u ludom luksuzu - zaviri u unutrašnjost vile u kojoj stanuju

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Princ Harry i Meghan Markle sa svojim sinom sada žive u Los Angelesu
  • Stanuju u raskošnoj vili holivudskog tajkuna Tylera Perryja
  • Zaviri u unutrašnjost kuće s osam soba i 12 kupaonica 

Možda princ Harry i njegova supruga Meghan Markle više ne žele biti aktivni članovi kraljevske obitelji, ali par i njihov sinčić Archie itekako još kraljevski živi. Nakon što su napustili Kanadu i naselili se u SAD, točnije rodni Meghanin Los Angeles, paru je gostoprimstvo ponudio holivudski tajkun Tyler Perry, navodno jer je dobar s Oprah Winfrey, a ona s vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, a kad Oprah nešto traži... 

Po fotografijana koje je Tyler objavljivao na svom Instagramu, vidljivo je da mladoj obitelji ne nedostaje luksuza na kakav su naviknuli u palačama kod kuće. 

Kuća je građena baš za Perryja, u toskanskom stilu, ima osam spavaćih soba i 12 kupaonica te se nalazi na golemom imanju na čuvanom području Beverly Ridge Estate. Pogled sa stražnje terase je čaroban, iako su Harry i Meghan podignuli zaštitnu ogradu kako bi se sakrili od znatiželjnih pogleda. 

Zvijezde Video: Princ Harry prvi se put javio iz Amerike - razbarušene kose, u kućnom izdanju u kakvom ga još nismo vidjeli


Blagovaonica je posebno impresivna, fotografija s božićnim ukrasima koju je Perry objavio pokazuje formalno uređenu prostoriju s kristalnim lusterima i mramornim zidovima. 

 

Ne znamo kuha li još Meghan, no u Tylerovoj kuhinji s mramornim pločicama i tablom za pisanje čini se da i to nije težak posao. 

Radna soba iz koje Meghan i Harry obavljaju svoje Zoom sastanke oličenje je formalnosti i klasike  s drvetom obloženim zidovima, kožnatim stolcima te mramornim kaminom.

Dječja soba uređena za Perryjevog sina Amana, a u kojoj sada spava Archie je nježna, svijetla i prepuna igračaka:

Za kraj, ovo što vidiš na sljedećoj slici nije atrij nekog velikog muzeja već Tylerova kupaonica u mramoru, sa stupovima i kadom u podu te centralnim osvjetljenjem. Luksuz kakav se rijetko viđa, zar ne?! 

 

Kraljevski oproštaj Harry i Meghan obavili su zadnju kraljevsku dužnost, ona je blistala, ali ne može se ne primijetiti tuga na njegovom licu

Posjeti Miss7.24sata.hr