William i Kate pojavili su se u zajedničkom videu, no još je veća vijest da ju je on uspio zasjeniti!

Profimedia
Vidi originalni članak
  • Iako Kate Middletone svoja pojavljivanja u javnosti posljednjih mjeseci dozira na kapaljku, na kraju Olimpijskih igara ipak je snimila kratak video
  • No uzbuđenje koje zbog princezine slike uvijek zahvati fanove i ostatak svijeta nije bilo onakvo na kakvo smo navikli
  • Naime, pozornost i oduševljenje bili su podijeljeni između nje i princa Williama - a svi su komentirali NJEGOV izgled

Fanovi kraljevske obitelji, a posebice oni Kate Middleton, koji su iščekivali da će se princeza pojaviti na Olimpijskim igrama kao što je to učinima na teniskim terenima Wimbledona ostali su razočarani. Ipak, Kate se na kraju ukazala. Za dolazak na natjecanje svakako je bilo prekasno jer su igre zatvorene jučer, no tim se povodom, točnije post festum, par pojavio u videu.

Zadnjeg dana sportskog natjecanja snimljena je video poruka koja počinje izjavom Snoop Doga (koji je, očito, postao maskota Olimpijskih igara 2024.), a u kojoj su sudjelovale brojne poznate osobe. Na primjer, i David Beckham. Ništa posebno, ali lijepa zahvala svim britanskim sportašima koji su se natjecali za svoju zemlju. Pa su tako među njima jedan video isječak snimili i britanski prijestolonasljednik i princeza Kate rekavši: "Svi mi koji gledamo kod kuće čestitamo timu Velike Britanije", rekla je ozarena Catherine, a William je dodao: "Bravo timu velike Britanije, bili ste inspiracija za sve nas.".

Moda Princeza Kate oduševila je svijet svojim dolaskom na Wimbledon: prisjetili smo se njenih najboljih Wimbledon izdanja

Dobro raspoloženi javili su se video porukom s odmora, no, na opće iznenađenje, princeza od Walesa ovoga puta nije bila u središtu pozornosti, iako se svako njezino pojavljivanje u javnosti otkako joj je dijagnosticiran karcinom, a takvih je trenutaka bilo stvarno malo u proteklim mjesecima, dočekuje gotovo pa delirujuem. Ipak, sad je bilo mnogo komentara baš na 42-godišnjeg Williama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Uzrok? Prijestolonasljednik se na odmoru očito jako opustio i odustao od brijanja. Pa je tako njegova trodnevna brada, s kakvom ga ne vidimo nikad, ali nikad postala glavna tema u odjeljku komentara. “O moj Bože, volim Williamovu bradu”, napisala je oduševljena obožavateljica ispod objave para na Instagramu. "Super da se Catherine vratila, a William je neobrijan, ha-ha, nismo to vidjeli godinama, kakav prizor!" komentirao je drugi. A bilo je i glasnih zahtjev: "William, molim te pusti bradu!!"

Čini se da je kraljevski ležerni blagdanski look dobro prihvaćen. Ali prije svega, to sugerira da su se William i Catherine na odmoru stvarno opustili. Što im od srca želimo jer oboje su posljednjih mjeseci u dosta izazovnoj fazi života. 

Posjeti Miss7.24sata.hr