WC papir s motivima jednoroga? Samo za najžešće fanove!

miss7/peacocks
Oduševljava nas sve s motivima jednoroga. Tako smo navikle već da se ovo mitsko biće provlači kroz apsolutno sve, od detalja za plažu i hrane do odjeće. No ovaj, možemo doprinos kućanstvu, nas je iznenadio
Vidi originalni članak

Prema mitologiji, jednorog je bijeli konj s rogom na čelu, čijim tijelom teče srebrna krv, a prah napravljen od njegovog roga smatra se čudotvornim lijekom. Iako ne  postoje čvrsti dokazi o njegovom postojanju, nama su nekako prirasli srcu. 

via GIPHY

Vijest koja nas je razveselila je to da se na britanskom Peacocks websiteu prodaje rola WC papira i to s motivom jednoroga! U jednoj roli se nalazi 200 papirića ukrašenih dugom i jednorozima te letećim srcima i zvjezdicama. 

Cijena role ovog magičnog papira je 3.50 funti, odnosno 29 kuna. Iskreno, nama bi bilo žao koristiti ovaj papir. Fanovi jednoroga su oduševljeni, pa smo tako naišli na komentare poput ''Ovo želim za Božić', 'Meni je ovo stvarno potrebno!''. 

Life&style Izgleda da su ovo najslađi cupcakesi u Hrvatskoj - pa imaju jednoroge!

Ne samo da bi tvoja kupaonica postala magično mjesto, možda bi i pokojoj mami pomogla da klince oduči od pelena? Malo je reći da smo veliki fanovi, ali čak i ako nisi fan ovog mitskog bića, ovaj toaletni papir je sjajan poklon. Sigurno i ti imaš frendicu koja je veliki unicorn fan...

Life&style Papuče na jednoroge koje još imaju i grijanje? Može, hvala!

Posjeti Miss7.24sata.hr