Voliš džin a ne znaš kako to kreativno istaknuti? Ove majice su kao stvorene za tebe

PR/Poklon Studio
Vidi originalni članak
  • Obožavateljice džin-tonika sada će se moći i prigodno obući
  • Savršena majica za nošenje dok s prijateljicom ispijaš beskrajne džin-tonik koktele čeka te u ponudi Poklon Studia
  • Naravno da je možeš pokloniti i sama sebi, a ako ih odlučiš pokloniti prijateljicama vjerujemo da će biti oduševljene

Svaki pravi ljubitelj gina sigurno je kušao desetke ukusnih ginova, a možda si i sama pokušala napraviti vlastiti. Definitivno, gin je jednostavno bistro destilirano žestoko alkoholno piće s okusima raznih biljaka, gotovo uvijek uključujući klasičnu notu bobica kleke – plus začinsko bilje, cvijeće i svježe ili sušeno voće pa tko ga ne bi volio?

Life&style Omiljeno zimsko piće Jamieja Olivera: Coffee Negroni, fini koktel s džinom

A što bi mogla ppkloniti ljubiteljici džina "osim više džina?" Ništa neće usrećiti ljubitelja gina od dijeljenja dobrog gina s dobrim ljudima i tome je uistinu tako, a koko bi sebe ili prijateljicu dodatno razveselila tu je i prikladna majica. Savršena je to majica za nošenje dok s prijateljicom ispijaš beskrajne džin-tonik koktele. Majicu možeš pronaći s mnoštvo različitih natpisa i jednako mnogo boja (bijela, crna, plava, roza, crvena, ljubičasta i siva) u trgovini Poklon Studio.

Ovaj džin u snježnoj kugli prava je božićna atrakcija!

Cijena majice je 70 kuna pa mislimo da svaka ljubiteljica džina zaslužuje svoju. Također, ovo može biti odličan poklon za razne prigode, a upravo sada vrijeme je darivanja. Iako kupnja darova može biti teška, pogotovo kad imaš samo ograničene informacije o tome što osoba voli, s ovim nećeš pogriješiti. Ako znaš da su tvoji prijatelji obožavatelji džina, ova prigodna majica bit će pobjednički dar!

Life&style Rođendanska tortica natopljena džinom savršena je za ljubiteljice džina - i kolača!

Posjeti Miss7.24sata.hr