Vodio je dvostruki život, a onda ga je odala ljubavna poruka koju je poslao objema djevokama

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Žena je ispričala kako ju je sada bivši dečko uvukao u "lažnu vezu" - cijelo je vrijeme vodio dvostruki život s drugom
  • Obje su živjele u istom gradu, a još je gore što su i njegovi roditelji i prijatelji znali da je s obje
  • Dokaz da jedna nije "prava" djevojka, a druga tek ljubavnica već objema govori da su jedine i stalnoj vezi punoj ljubavi bila je identična ljubavna poruka poslana s "poslovnog puta"

38-godišnja Britanka Catherine Garrod ispričala je,a prenosi Metro.co.uk priču kako provela 3 i pol godine uvjerena kako je njezin dragi šarmatan i pažljiv, muškarac za poželjeti, da bi naposljetku otkrila kako je uvučena u zamku laži. Njih dvoje su se upoznali preko stranice za dejtanje Plenty of Fish i kaže da je bio "jako zainteresiran da veza postane ozbiljna" i da se skrasi "baš poput njegovih mame i tate". Već nakon ovog uvoda možemo reći: kakav igrač!

Life&style Stalno si umorna? Ovim trikovima digni svoju energiju i poboljšaj raspoloženje

Poziv nepoznate žene

No veza se nakon toga odvijala po istom, ustaljenom obrascu. Čim bi se Catherine malo jače zagrijala i vezala za njega on bi se povlačio i hladio. Obećavao je brda i doline, ali ništa od toga zapravo ne bi napravio. Čak su 6 mjeseci razgledavali kuće za zajednički život, ali na kraju mu je kod svake nešto smetalo i ne bi uzeli ni jednu. Ova manipilacija (sad joj je to jasno) nastavljala se i Catherine je nekoliko puta pokušavala prekinuti vezu, no u tim bi trenicima on ponovno postajao drag, pažljiv, pun ljubavi govoreći da "ne može zamisliti život bez nje". I tako je to išlo sve dok je u listopadu nije nazvala nepoznata žena, a tajna se počela razotkrivati.

Koja je prva, a koja druga žena?

Ispostavilo se da njezin dragi već više od dvije godine živi dvostruki život s drugom ženom i to u istom gradu, a njegova prijevara do kraja je raskrinkana zbog iste čestitke/razglednice koju je poslao objema djevojkama. Priča se počela raspetljavati ovako: ona druga  je na njegovom telefonu pronašla Catherininu WhatsApp poruku i sljedeći je dan pronašla na Facebooku. "Kad je saznala za mene, mislila je da sam mu ja ljubavnica, netko s kim ima aferu" ispričala je Catherine za Metro.co.uk. "No kad je pregledala moj Facebook, shvatila je da smo nas dvoje već dugo zajedno. Tad mi je poslala sliku čestitke u kojoj joj govori koliko je voli. Željela me uvjeriti da nije znala za mene. Sad je ona vjerovala da sam ja "prva" djevojka, a ona ljubavnica, ali rekla sam joj da ne mislim tako. "Mislim da nas je obje potpuno zaj****" rekla sam.

NEVJEROJATNO Nevjerojatno: otkrila je da je dragi vara zahvaljujući dostavljaču hrane

Majstor dirljivih poruka

"Bio je izvrstan u pisanju takvih čestitki, iskrenih, iz srca. Pisao ih je za godišnjice, rođendane, Božić. Kad je Catherine vidjela jednu onu koju je poslao drugoj djevojci, shvatila je da je od riječi do riječi ista kao ona kakvu je sama primila dok je bio "na službenom putu". Shvatila je da kad bi bio na godišnjem s njom, drugoj je isto tako govorio da je na poslovnom putu.

"Draga" (ime po potrebi), stajalo je u poslanoj razglednici, "jako ćeš mi nedostajati i ne mogu dočekati ogroman zagrljaj i poljupce kad se vratim. Možda sam na drugom kraju svijeta, ali mislit ću na tebe cijelo vrijeme i bit ćeš u mojim snovima."

U manje od sat vremena otkako su razgovarale telefonom obje su se uputile u kuću njegovih roditelja gdje ih je čekalo još veće iznenađenje. I njegova obitelj i njegovi prijatelji znali su da istovremeno hoda s obje djevojke, znali su sve o njegovom dvostrukom životu. Catherine je ispričala: "Ne znam jesu li znali cijelo vrijeme, ali znali su i nisu to rekli nijednoj od nas. Neko vrijeme nisam vidjela njegove roditelje. Ja živim na 45 minuta vožnje od njih, a ona praktički iza ugla. Očito je ona postala ta koja provodi većinu vremena s njegovima i njegovim prijateljima. No ne razumijem kako je to moralno, uvijek sam o njima mislila kao o vrlo pristojnim ljudima."

Svaki je potez bio proračunat

Obje su bile u šoku, razgovarale su satima slažući komadiće lažne priče u kojoj su živjele. "Shvatile smo da je svaki njegov potez bio proračunat, svaka emocija lažna, a ono za što smo vjerovale da je ljubav bila je samo njegova potreba da upravlja našim životom."

"Obje smo bile prestravljne. Vratile smo se u naše prazne domove, prolazile sobama, razmišljale je li što pomaknuto. Bila sam uvjerena da je bio ovdje, imala noćne more. Bila sam tjeskobna - moja cijela stvarnost je nestala. Shvatila sam da je to bilo nasilje nad mojim umom i mojim tijelom. Spavati s nekim tko nije čovjek za kojeg se predstavlja, to je fizičko nasilje."

Ljubav i to... 10 stvari koje nikada ne bi smjela napraviti nakon što otkriješ da te prevario

Dvostruki život - obiteljsko nasilje?

"Nisam znala tko je, glumio je nekog drugog i to je grozno. Počnete preispitivati cijeli život jer ništa nije bilo stvarno. Catherine je stoga svojeg bivšeg prijavila policiji. Odgovor je bio da "živjeti dvostruki život se ne može zakonski smatrati prisilnom kontrolom. Zakonski nemoćna, Catherine vjeruje da ima još žrtava poput nje pa je pokrenula web stranicu ‘He Controlled Both of Us’, (On nas obje kontolira" na koji se žrtve mogu javiti i ostati anonimne ako žele, također je pokrenula peticiju kako bi potaknula vlasti da dvostruki život zakonski proglasi obiteljskim nasiljem.

Posjeti Miss7.24sata.hr