Vodenjaci, ovnovi i djevice imat će dobar tjedan, a dva znaka moraju riješiti neke stare probleme

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Sveti Nikola donio nam je malo više mira pa čak i pokoju zraku sunca 
  • Stoga bismo trebale biti zahvalne te sasvim oprezno i ponizno obaviti sve što još trebamo u 2020. 
  • Pogledaj što očekuje tvoj znak u tjednu od 7. do 12. prosinca 2020.

Krajnje je vrijeme da napravimo sve što smo još planirale u 2020. godini. U to spada i izražavanje svoje zahvalnosti, riječima i pisanim putem. Pomrčina sunca koja nas očekuje 14. prosinca poziva nas da se još jednom suočimo sa svojim sjenama pa je dobro već sada početi s pripremama. 

Strijelac 

Svi su spremni za tvoju istinu – reci što te doista pokreće, što pokreće tvoje srce, što osjećaš i što ti je važno. Svima nam je sada potrebno tvoje svjetlo. Naime, 14. prosinca će se sunce na kratko potpuno smračiti (ovdje se to neće baš vidjeti, ali hoće u Argentini, na primjer). Taj događaj će djelovati na sve jednako. Ako tvoj rođendan pada na dan eklipse ili nekoliko dana prije toga, toplo se odjeni i pripremi se na razne promjene – na bolje, naravno! Svako dobro! 

via GIPHY

Jarac 

Znaš li možda dobar, stari disko hit „Keep thre Fire burning“? Gwen McCrae pjevala ga je 70-ih u diskotekama diljem svijeta. Poslušaj tu stvar, pojačaj ton i pokreni se – vrijeme oko eklipse je superintenzivno za sve. Kako ne bi pala u letargiju, kreni u akciju! I budi oprezna u danima do 14. prosinca, a osobito u prometu. A sada disko! Smiješ izvaditi i svjetlucavu haljinu iz ormara…

TRENDOVI Ovaj uređaj postao je nezaobilazan modni detalj

Vodenjak 

I? Osjećaš li već „to“? Pošto si vodenjak po horoskopu, trebala bi sve od malog nožnog prsta osjetiti da će se nešto sasvim, sasvim veliko dogoditi. Saturn i Jupiter ulaze u tvoj znak i dat će ti golemu dozu energije, a eklipsa i tako djeluje na sve, bez obzira u kojem je tko znaku rođen. Razmisli što si sve naučila i prošla ove godine. Vidjet ćeš da si, usprkos svemu, imala puno pozitivnih događanja u svom poslovnom, a osobito ljubavnom životu. Budi sretna i zadovoljna, zavrijedila si! 

Ribe 

Znaj i budi sasvim svjesna sljedeće činjenice: nebo ti je propisalo neku vrstu retrospektive i jako puno mira kako bi izvukla najbolje iz svog (duhovnog) procesa. Vidiš li to ili ne, mi sada kao čovječanstvo prelazimo posljednju prepreku koja nam dopušta da puno toga ostavimo iza sebe – sve ono što ne želimo ponijeti sa sobom u novo vrijeme. To nije jednostavno. Umara i čini nas napetima. Dakle, opusti se, čitaj, idi u kadu. Znaš već…

via GIPHY

Ovan 

Svejedno što se trenutačno događa, tebi će to biti poklon. Čak i ako poklon nije u Tiffany kutiji tirkizne boje ili narančastoj Hermes kutiji, poklon je. Čak i ako se neki uništi sam od sebe ili raspadne u prašinu, ostavlja blagoslov i pozitivnu promjenu. Dakle, dopusti da se stvari odvijaju kako se odvijaju. Apsolutno je u redu ako se prevariš ponekad u nečemu. Međutim, sada ćeš sve što poželiš obaviti s lakoćom. Iskoristi to! 

Bik 

Vjerojatno ćeš već ovih dana osjetiti da je čarolija Božića već počela i da su kozmičke sanjke Djeda Božićnjaka spremne za let. Vjerojatno ćeš ovih dana biti zamišljena i često ćeš stajati pred ogledalom i preispitivati se. Bez brige, sve je u redu! Radije pogledaj oko sebe, tko se javlja, tko ne i što se inače sve događa. Važno je da imaš povjerenja u sebe, ali i puno ljubavi prema sebi i drugima. Tvoje pozitivne emocije pomoći će i drugima da se opuste i razvesele. 

HOROSKOP Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu

Blizanci 

Ovih dana ćeš puno toga ostaviti iza sebe – cijela brda! Himalaju! Stoga je vrijeme da počneš više misliti na sebe. Nemoj se izgubiti „vani“. Očekuju te važni, da ne kažemo sudbonosni dani i doista bi bila šteta da ih provedeš čekajući u redu u supermarketu. Koncentriraj se na najbitnije i kreni u nove životno važne poduhvate! Otvorit će ti se prilika za novi posao gdje ćeš moći pokazati svoj pravi potencijal. 

via GIPHY

Rak 

Kao mjesečevo dijete osjećat ćeš ovih dana pojačanu potrebu za povlačenjem – to je dobro, jer nebo to traži te imaš službeno dopuštenje da provodiš dane između kreveta i kade. OK, znamo da moraš još obaviti dosta posla i zaključiti 2020. godinu, ali obavezno si priušti nekoliko sati svjesne stanke uz te nove mirisne svijeće, knjigu i sol za kupanje. 

Lav 

Pošto si vatreni znak, pomrčina sunca sigurno će djelovati na tebe. Možda možeš već ovaj tjedan razmisliti o tome hoćeš li napraviti mali vatreni ritual 14. prosinca. Dovoljna će biti koja svijeća. Zapravo, ovih dana ništa ti se posebno neće događati. A ti ćeš, kao pravi lav, uživati u miru, odmoru, spavanju…

S društvenih mreža Doris Pinčić otkrila zašto je idealna predstavnica svog horoskopskog znaka - ali nisu se svi složili

Djevica 

Možda ti se čini da ovih dana imaš previše posla i da moraš još toliko toga zapisati, naručiti, prekrižiti, baciti… Prije nego odbiješ poziv prijateljice (zato jer moraš još pospremiti i sve ormare), razmisli i imaj na umu – sebe! Jasno je da prije blagdana želiš sve urediti i napraviti. Ali, misli na to što tvoja duša doista treba u ovom trenutku. 

via GIPHY

Vaga 

Prisjeti se događaja iz prošlosti, pogledaj u svoje srce te razmisli o stvarima iz prošlosti koje su na direktan ili indirektan način djelovale na tvoj sadašnji život. Budi privatna detektivka vlastitog života! Kad završiš s istragom, riješi se svih negativnih stvari koje te toliko dugo muče. Želimo ti puno uspjeha! 

Škorpion 

Škorpioni će također u ove čarobne dane razjasniti neke (mračne) tajne. Merkur i Venera potiču te čak u tome da doista duboko kopaš. Čak i ako to ponekad znači da moraš postaviti neugodna pitanja i na trenutak prestati biti „uvijek draga i mila“. Tvoje spoznaje bit će vrijedne zlata te će ti očistiti put u sretnu i uspješnu 2021. godinu.  

Posjeti Miss7.24sata.hr