Vjenčanicu je kupila u H&M-u, a prijateljice su se izrugivale njezinom 'jeftinom' odabiru

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Potraga za vjenčanicom iz snova za jednu se britansku mladenku pretvorila u pravu noćnu moru
  • Njezin odabir bila je cjenovno pristupačna haljina iz H&M-a, no bliske prijateljice su smatrale kako izabrana haljina nije dovoljno dobra
  • Utučena mladenka savjet je potražila na forumu, a korisnici su joj poručili da negativne komentare treba ignorirati

Traženje vjenčanice iz snova nerijetko se može pretvoriti u pravu noćnu moru. Tako je jedna Britanka na Mumsetu, forumu specijaliziranom za roditeljstvo, otkrila kako je iznimno strahovala od toga da po pristupačnoj cijeni neće uspjeti pronaći haljinu koja će odgovarati njezinim željama.

"Strahovala sam od toga da bi za haljinu iz snova trebala izdvojiti cifru zbog koje bi trebala prodati bubrege", istaknula. Uvelike se iznenadila kada je željenu elegantnu tradicionalnu vjenčanicu pronašla na stranicama švedskog branda H&M. 

Filmsko Da Prisjetili smo se nekih od najljepših vjenčanica iz filmova. Nisu li nezaboravne?

Riječ je o haljini koja je u gornjem dijelu ukrašena čipkom i elegantnim lađa izrezom, dok bajkovitom dojmu pridonosi suknja od tila. Njezina izvorna cijena iznosila je 1.100 kuna, a buduću mladenku dodatno je oduševilo što se tada nalazila na popustu. Uz sve navedeno, preostali primjerci bili su upravo u njezinom konfekcijskom broju što je za nju bio dodatni znak da je pronašla pravu vjenčanicu. 

Love&Sex Mladenka u kolicima: nije dala da joj bolest pokvari vjenčanje, bilo je predivno

Prvotno oduševljenje zamijenio je hladan tuš

Kad je naručena haljina stigla, isprobala ju je pred obitelji i budućom svekrvom. "Svi su se složili da je H&M haljina 'ona prava' - jako je dobro pristajala i bila je dobro izrađena", napisala je u svojoj objavi priznajući kako je bila iznimno zadovoljna, no potom je uslijedio hladni tuš.

Bliske prijateljice nisu dijelile njezino oduševljenje smatrajući kako je ova 'jeftina haljina' nedovoljno dobra za navedenu priliku. "Mislila sam da će ljudi samo reći nešto neodređeno pozitivno, ali niz dobrih prijateljica pitao me hoću li definitivno ići s tom odlukom te neću posjetiti pravi salon za vjenčanice" prisjetila se mladenka. Tom prilikom ostale korisnike foruma je zamolila za savjet što učiniti u navedenoj situaciji.

Sretan brak Supružnici koji su u braku nevjerojatnih 83 godine podijelili su savjet za sretnu vezu

Tvoj dan, tvoja odluka!

Glavni savjet koji je pritom dobila bio je - ignoriraj ih! "Apsolutno je prekrasna! I u njoj ćeš izgledati sjajno. Molim te, nemoj se nervirati oko izrečenih komentara jer je očito kako su ljubomorne", bile su riječi jednog u nizu komentatora koji je buduću mladenku podupro u želji da na svoj dan zasja u haljini po svom izboru, bez obzira na njezinu cijenu.

"Budi ponosna na činjenicu da ćeš izgledati zapanjujuće za skromniji iznos koji će vam ostaviti više novca za medeni mjesec ili prijeko potrebnih stvari za dom", napomenuo je drugi komentator. Koji bi joj ti savjet udijelila?

Posjeti Miss7.24sata.hr