Video: Dom Jennifer Aniston je smirena, luksuzna zen oaza, a iz kupaonice nikad ne bismo izlazili. Pogledaj!

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Ako se pita Jennifer Aniston, da nije glumica, bila bi dizajnerica interijera
  • Godine 2011. postala je vlasnica vile na Beverly Hillsu vrijedne 140 milijuna kuna te ju je u potpunosti preuredila prema vlastitim zamislima
  • Glumica je od doma željela napraviti pravu "zen oazu", a je li u tome uspjela otkrivamo ti u nastavku

Prije devet godina Jennifer Aniston postala je vlasnica prostrane vile smještane na Bel Airu u Los Angelesu. Nekretnina datira iz 1965. godine i djelo je arhitekta  A. Quincy Jonesa, a za nju je slavna glumica iskeširala nešto više od 140 milijuna kuna. Zanimljivo, neposredno prije kupnje, kuća je u potpunosti restaurirana, no za Jenniferin ukus bila je suviše minimalistička te se odlučila na ponovnu obnovu. U razgovoru za časopis Architectural Digest na ovu temu glumica je otkrila sljedeće: "Estetski, to je bilo najdalje od onoga što sam željela, ali odmah sam imala osjećaj da bi to moglo funkcionirati. Teško je to opisati, ali osjećala sam povezanost"

 

 

Svijet slavnih Slavni glumački par kupio je kuću koja izgleda tako ugodno da bismo se odmah uselili. Zaviri i ti!

Dizajn interijera kao hobi

Dok mnogima renovacija teško pada, za Jennifer to nije bio problem budući da uživa u uređenju interijera. Za isti je časopis tako priznala sljedeće: "Da nisam glumica, željela bih biti dizajnerica. Volim taj postupak, nešto u odabiru tkanina i dekoracija hrani moju dušu." A ako je vjerovati stručnjacima iz svijeta dizajna, Jennifer je stvarno dobra u tome. 

Život bogatih Zaviri! U ovoj oazi nevjerojatnog luksuza Harry i Meghan proveli su ove blagdane

Dom mora odisati toplinom

Uz pomoć dizajnera interijera Stephena Shadleya, s kojim je surađivala u svom prethodnom domu u LA-u, željela je stvoriti dom koji će zadržati izvornu modernističku shemu, ali mora biti prilagođen svakodnevnom životu i odisati toplinom."Jen obožava drvo, kamen i broncu, materijale koji imaju stvarnu supstancu i dubinu. Bez obzira na to koliko je nešto lijepo ili glamurozno, to mora prvenstveno biti toplo i privlačno", otkrio je Shadley. Za vrijeme uređivanja kuće glumica je bila u vezi s glumcem Justinom Therouxom te je i on aktivno sudjelovao u uređenju interijera budući da su od nekretnine željeli stvoriti ugodno ljubavno gnijezdo. Nisu krili koliko su oduševljeni svojim domom te ne čudi što su upravo ondje odlučili stupiti u brak 2015. godine, vjerujući kako su najzaštićeniji od nepoželjnih promatrača.

 

Kombinacija modernog i tradicionalnog

Aniston opisuje interijer kao mjesto gdje "stari svijet susreće novi svijet" pa se tako u njemu mogu vidjeti ručno oslikane tapete i antikni namještaj uz moderne dizajnerske komade i djela suvremene umjetnosti. Također, glumica je od kuće željela stvoriti pravu malu "zen oazu", a pravi primjer ove transformacije ogleda se u glumičinoj kupaonici koja je ovih dana dobila veliku pažnju kod svjetske javnosti nakon što je Jennifer objavila fotografiju svoje SAGa nagrade postavljene na kadu. Fotografije kupaonice svjedoče kako ona pruža pravo Wellness iskustvo.

 

Domovi poznatih Od finog minimalizma do totalnog kiča: zaviri u kupaonice 10 slavnih žena

Ormar iz snova

Na svom Instagramu glumica nerijetko dijeli fotografije iz vlastitog doma te nam i one pružaju naznake o unutrašnjem uređenju. Naravno, za oko nam je zapeo prostrani "walk in" ormar kojega bi zasigurno poželjela svaka od nas. Impozantni ormar nastao je prije pet godina kada je glumica odlučila preurediti garažu i od nje stvoriti veliku prostoriju za pohranu svoje odjeće. San svake žene, zar ne? Također, Jennifer je vrata svoga doma otvorila i za snimanja nekoliko reklama i televizijskih emisija.

 

 

EKSKLUZIVNO Kao u dvorcu! Zaviri u raskošan dom obitelji Obama čije je središte genijalna kuhinja koju gazdarica Michelle obožava

Omiljena domaćica zabava

Za razliku od interijera, vanjski prostor imanja nije doživio veliku transformaciju. U dvorištu centralnu poziciju zauzima bazen uz koji je uređen prostor za odmor i uživanje. Glumica ga nerijetko koristi za organizaciju zabava i svečanih večera na kojima joj društvo prave brojni poznati kolege. I mi bismo rado svratili Jen, željno očekujemo poziv.

 

POGLEDAJ TREĆU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": PRSTENJE I CIPELE:
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr