Victoria Beckham poslala je poziv u pomoć: "Želim natrag Davida kakvog poznajem!"

Instagram @victoriabeckham
Vidi originalni članak

Iako je nogomet njegova prva ljubav, čini nam se da je David Beckham pronašao zanimljiv hobi. Naime, proslavljeni nogometaš, i jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu prema brojnim časopisima, odnedavno je veliki zaljubljenih u vrtlarenje te mnogo vremena provodi na farmi, radeći na zemlji i uz brojne životinje. Na svom Instagram profilu objavio je video u kojem je detaljno pokazao svoj vrt, imanje i kokoši o kojima se brine. David Beckham je na početku videa pratiteljima poželio "dobro jutro" te pokazao svojih pet kokoši. Sve se nalazi u Cotswoldsu gdje je obiteljska kuća Beckhamovih. Odjeven u zelenu kariranu košulju i šiltericu, David Beckham je osim kokošinjca pratiteljima pokazao sadnice mladog luka, poljskog cvijeća, šljiva, kelja i kupusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 "Dakle, nije loše", rekao je David u snimci dok je ponosno hodao oko svojih usjeva te dodao, "Imamo mnogo krumpira. Danas ću zapravo napraviti malo čipsa jer sam osoba koja voli slano, a ne slatko."  Nogometaš je video objavio uz objašnjenje : "Moj kelj je dobro 😆 Čujem svoje prijatelje iz East Enda kako govore 'Promijenio se' 😆". Moja supruga je rekla da skratim video, ali očito ju nisam poslušao pa mi je žao... Moj sadržaj je nekada bio motocikl i kampiranje sada je kelj, med i cvijeće za kuću 🤔". Opis je završio s porukom za suprugu Victoriju: "Nema na čemu za cvijeće za kuću 🌺." 

Stars U simpatičnom videu Victoria Beckham je otkrila koji je najbolji poklon koji joj je David ikada poklonio i sve nas dobro nasmijala

Ipak, čini se kako Victoria nije u potpunosti zadovoljna novom nogometaševom fazom jer je na svom Instagram storyju objavila Davidov video uz opis "Tko je ovaj čovjek? Vratite mi mog supruga". Jednak komentar ostavila je i ispod videozapisa na Davidovom profilu. Ipak, Victoria je poznata kao velika ljubiteljica šala, naročito kada je u pitanju David. Često ga snima kako trenira bez majice ili popravlja nešto po domu uz poruku pratiteljima "nema na čemu".

Iako se ovoga puta zezala na račun njegove ljubavi prema vrtlarstvu, upravo mu je ona poklonila kokice za Božić. Zanimljiv dar zar ne? David i Victoria Beckham nedavno su proslavili 25 godišnjicu braka, a čini se da zabave i lijepih dana ne nedostaje u obitelji slavnog para ni nakon toliko godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr