Veselimo se koncertima na trenutačno najhladnijem mjestu u Zagrebu - u Kućici

Instagram @kucica.sljeme
Vidi originalni članak
  • Na Sljeme ljeti rado idemo jer su temperature tamo uvijek nekoliko stupnjeva niže i samim time u onim najvrućim mjesecima ugodnije, a ovoga nas ljeta osim svježine na Sljemenu čeka i fantastičan provod
  • Kućica Sljeme domaćin je Sljemenskog Cooliranja koje nam u narednim tjednima donosi tri izvrsna koncerta
  • U subotu 10. kolovoza stižu Songkillersi, 24. kolovoza Detour, a u petak 30. kolovoza Natali Dizdar

Mnogi Zagrepčanci vole reći da je njihov grad najljepši upravo u ovim ljetnim danima kada veliki dio njegovih žitelja na barem nekoliko dana i tjedana preseli u južnije krajeve i kada ih, kažu, baš takav, poluprazan, podsjeti na Zagreb kakav je bio nekada. I onda se, kao i danas, bježalo rashladiti na Sljeme, gdje su temperature uvijek nekoliko stupnjeva niže i samim time u onim najvrućim mjesecima ugodnije, a ovoga nas ljeta osim svježijih temperatura na Sljemenu čeka i fantastičan provod.

Kućica Sljeme domaćin je Sljemenskog Cooliranja koje nam u narednim tjednima donosi tri izvrsna koncerta u intimnoj i bliskoj atmosferi šarmantnog vrta i terase koji omogućuju poseban kontakt glazbenika s publikom. Sljedeće subote, 10. kolovoza, s početkom u 21 sat nastupit će Songkillersi, u subotu 24. kolovoza u isto će vrijeme nastupiti Detour, a u petak 30. kolovoza čeka nas koncert Natali Dizdar.

Life&style Ove subote u Zagrebu počinje popularni Le Grič, ovog puta na novoj, super romantičnoj lokaciji

Kako poručuju organizatori, ograničeni kapacitet prostora koji je predviđen za svega 220 posjetitelja donosi osjećaj ekskluzivnosti klupske atmosfere, čineći ove koncertne večeri posebnim doživljajem za pamćenje, a ovo je samo početak koncertne sezone na vrhu Sljemena koja bi se trebala protegnuti sve do listopada te nastaviti živjeti i u zimskim mjesecima kada to vremenske prilike budu dopuštale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUĆICA SLJEME Restoran & Bar (@kucica.sljeme)

Nude se dva tipa sjedećih mjesta, klasična po cijeni od 39 eura po osobi u što je osim stolice uračunata i toplo-hladna plata i piće po izboru te sjedenje na dekici u vrtu po cijeni od 19 eura po osobi u što je osim dekice također uračunato i piće po izboru, a osim toga nude se i stajaća mjesta uz travnjak koja su besplatna, ali je za njih također potrebna rezervacija. 

Ukoliko se slučajno dogodi da vrijeme svima pokvari planove i onemogući održavanje koncerta, rezervacije mjesta vrijedit će za novi datum koncerta koji će biti određen i komuniciran putem društvenih mreža - Facebooka i Instagrama na kojima nas čekaju svi detalji i obavijesti. 

Life&style Na slađe mjesto od Miomirisnog vrta nećeš naići: zavest će te mirisima, bojama i okusima

Posjeti Miss7.24sata.hr