Uskoro izlazi 'Bridgerton' društvena igra i čini se kao savršena ljetna zabava s frendicama

Mixlore Društvena igra Bridgerton
Vidi originalni članak

Provesti večer igrajući društvenu igru? Možda se na prvi pogled čini dosadnim i neprihvatljivim, ali uz pravu igru to itekako može biti fenomenalna zabava. 

Netflix je najavio društvenu igru s temom 'Bridgertona', koja uključuje likove iz Netflixove serije nominirane za Emmyja. U igri 'Bridgerton: The High Society Game', tri do šest igrača koristit će karte za „plesanje s prihvatljivim izgledima i otkrivanje svog najboljeg partnera na temelju prestiža, poželjnosti i ljubavi“. 

Cilj igre 'Bridgerton: The High Society Game' opisuju „kao pronalaženje 'ljubavnog partnera' na regentskom balu.“ 

Life&style Fenomenalni kostimi i nepodnošljiva seksualna napetost: Prvi pogled na 3. sezonu serije 'Bridgerton'

Cilj je osigurati povoljan brak prije završetka društvene igre. Ali, zasad se ne spominju nikakvi škakljivi detalji. Doduše, seks nije jedino po čemu je 'Bridgerton' poznat: plemićki glamur, duhovite šale i romantika dio su privlačnosti tog primamljivog svemira. 

Prema priopćenju za javnost Netflixa i izdavača igre Asmodee, igra će biti dostupna u SAD-u od 1. kolovoza, a svjetsko izdanje nešto kasnije. U najavi za igru spominje se da će igrači otkriti i „skrivene skandale“, pa tko zna, možda šarmantna bijela kutija krije sočne tajne…

Life&style Šesta sezona 'Krune' odat će počast Elizabeti II. još je jedna glumica angažirana da ju glumi

Posjeti Miss7.24sata.hr