Urnebesno! 13 milijuna pregleda ima tip s akrilnim noktima koji pokušava obaviti svakodnevne poslove

tiktok Djevojka kozmetičarka je tako svom dečku napravila manikuru da ga poduči lekciju da samo zato što žene nešto rade iznimno lako, to zapravo nije tako
Vidi originalni članak
  • Depilacija, šminka, nokti, trepavice... muškarci stvarno ne znaju kako je nama ženama. No, što se dogodi kada na makar jedan dan saznaju? Raspad sistema, naravno! 
  • Kozmetičarka je svom dečku napravila manikuru da mu održi lekciju kako neke stvari nisu jednostavne samo zato što ih mi žene uspijevamo s lakoćom obaviti
  • Pogledaj smiješne scene tijekom obavljanja svakodnevnih poslova i naslađuj se do mile volje!

Kada muškarci vide ultradugačke ženske nokte i kako s njima sve nonšalantno obavljamo, lako će pomisliti kako nošenje akrilnih noktiju nije baš težak zadatak. No, upravo se u jedan takav izazov upustio Chris Heyes, prepustivši svojoj djevojc, kozmetičarki Caitlin Barlow da mu napravi nadogradnju noktiju - ne shvaćajući u što se upušta.

Beauty Htjela je manikuru kao s fotke, ali rezultat je bio šokantan. Goru manikuru u životu nisi vidjela!

@saucedrippaaaaa

@idothatforsssnacksss thinks he’s slick. ##relationshipgoals ##zflipclackdown ##36secondsoflightwork ##fypシ ##nails ##nailart ##acrylicnails

♬ original sound - SauceDrippaaaaa

Cijeli eksperiment muškarca s manikurom su dokumentirali na TikToku, a smiješni podvizi nasmijali su njihove pratitelje do suza. S noktima dugim skoro 4 cm dečko nije bio u stanju obavljati ni najbanalnije svakodnevne zadatke poput tipkanja po telefonu, izvlačenja kartice iz bankomata, skupljanja novčića s poda ili zakopčavanja gumba na košulji.

Saznajemo Video koji je šokirao 20 milijuna ljudi! Pogledaj kako izgleda manikura izvedena maslacem od kikirikija

@saucedrippaaaaa

@idothatforsssnacksss wanted a REAL challenge ##halloween ##fypp ##chimehasyourback ##thatclosemessenger

♬ original sound - SauceDrippaaaaa

"Bilo je to kao da sam prvi put naučio hodati. Morao sam ponovno naučiti kako sve raditi. Nisam shvaćao koliko koristim vrhove prstiju tijekom dana. Doživio sam kratak spoj mozga s lažnim noktima. Najteži zadaci bili su oni koji su obično najjednostavniji. Bilo mi je gotovo nemoguće zakopčati košulju, otkopčati sigurnosni pojas, i sam izlazak iz auta bio je težak.

Čak nisam mogao izvaditi karticu iz bilo kojeg utora i jednostavno sam shvatio koliko svoje prste uzimam zdravo za gotovo. Na sreću, ovo mi je bio slobodan dan jer bih inače razbio svaku čašu na poslu. Budući da Caitlin nije imala model za vježbanje, odlučio sam volontirati. Mislio sam da neće biti tako teško imati dugačke nokte poput njezinih. No, gadno sam se prevario", rekao je Chris.

Beauty Nisu li ovo najgore manikure koje si ikad vidjela? Kreacije na noktima mogle bi ti loše pasti na želudac

Urnebesni isječci Chrisa s manikurom pregledani su više od 13 milijuna puta, a mnoge žene komentiraju kako ne mogu vjerovati da mu je tako teško. Jedna je žena poručila: "Ovi su nokti relatibno kratki, a on se toliko bori. Što bi tek bilo da su duži?" Druga mu je zadala izazov: "Neka pokuša tipkati na tipkovnici računala. Ako već misli da je tipkanje po mobitelu takav problem, samo pričekajmo da sazna što je zeznuto." Treća je rekla: "Veliko poštovanje, curo, što ga učiš kako nam je. Muškarci nemaju pojma."

Posjeti Miss7.24sata.hr