Urbana džungla: Pretvorila je svoj stan u zelenu oazu koja djeluje nestvarno dobro

Instagram @my_tiny_jungalow
Vidi originalni članak
  • Melissa Campbell vlasnica je jednog silno interesantnog Instagram profila My Tiny Jungalow 
  • Njezin dom prepun je biljki, boja i starinskih detalja koji zajedno čine jednu zarazno šarmantnu i eklektičnu oazu 
  • Jedako kao i njezin dom, šarmatni su i njezini kućni ljubimci - dvije mačke i pas, a koje se redovito može pronaći na njezinim objavama

Ima tih nekih Instagram profila u koje možemo doslovno gledati satima, danima i u kojima bismo se ponekad najradije izgubili, ili se barem u neki od njih, barem nakratko teleportirali. Za neke su to osebujna modna carstva, za neke putopisni profili kojima ne promakne niti najzabačeniji zakutak svijeta, a za neke inspirativni interijeri...

Life&style Profil 'gospara Fulira' jedna je od najčarobnijih priča na Instagramu, evo što se krije iza njega

Jedan koji nam je zapeo za oko profil je imena My Tiny Jungalow, iza kojeg stoji simpatična Melissa Campbell koja živi u Vancouveru i koja je, kako sama kaže, mama troje krznene djece te velika zaljubljenica u sobne biljke. Kolika točno zaljubljenica, najbolje otkriva pogled na njezin šarmantni životni prostor koji dijele ona, mačak Elvis, mačka Bella te psić Zuko i već spomenutih, nebrojeno mnogo kućnih biljaka zahvaljujući čemu njezin dom doista nalikuje na džunglu, te zbog čega se u imenu profila i poigrala vješto iskombiniravši džunglu i bungalov. 

Osim što je prepun zelenila koje jasno ukazuje na ljubav prema prirodi i izniman talent za održavanje ovakve džungle na životu, iz Melissinog se eklektičnog doma da zaključiti da je u pitanju osoba koja jako voli antikvitete, budući svaki kutak njezinog životnog prostora koji nije okupiran biljkama krasi neki zanimljivi komad iz čije je estetike jasno da ima pozamašno staža u ukrašavanju interijera.

Life&style Ljubav prema cvijeću pretvorila je u pravu bajku, a njezin Instagram izgleda čarobno

Neki bi njezin prostor nazvali pretrpanim ili ga opisali kao jedan od onih u kojima je jednostavno previše svega, no ovo je jedan od rijetkih interijera za koji nam se čini da bi se u njemu, unatoč ako je suditi po slikama skromnim gabaritima, svake sekunde mogao otkriti neki novi zanimljiv detalj. Da dvadeset puta pogledamo u jednu te istu sliku, svaki će nam put nešto drugo ukrasti pažnju, i upravo se u tome skriva sva čarolija i šarm ovog jedinstvenog doma. U kojem je previše biljki. U kojem je previše boja. I uzoraka i svega. I koji je, unatoč tome svemu, baš nekako po našem ukusu!

Posjeti Miss7.24sata.hr