Upečatljive svijeće, koje želimo za cozy ugođaj kod kuće, ove jeseni izgledaju poput skulptura

H&M Home Foto: H&M Home
Vidi originalni članak

Dok lišće poprima nijanse crvene, narančaste i žute, a zrak postaje sve svježiji, vrijeme je da svoje domove počnemo pretvarati u cozy utočišta. Ima li boljeg načina za to od mekanih dekica i statement svijeća? O dekama smo ti već pisali ovdje, a svijeće su nam glavna tema danas! Ovi privlačni dodaci za dom ne samo da nam pružaju toplo, treperavo svjetlo, već služe i kao zadivljujući elementi za ukrašavanje. U nastavku smo izdvojile neke od najcool svijeća koje će podići atmosferu tvog doma ove jeseni.

Life&style Ovo su najljepše i najtoplije dekice koje će nam uljepšati dom i grijati nas tijekom hladnih večeri

Skulpturalne svijeće su spoj umjetnosti i funkcionalnosti

Skulpturalne svijeće trenutno su veliki hit, i to s dobrim razlogom. Ove svijeće dolaze u različitim oblicima i veličinama, od onih koje su poput “stupova” do raznih apstraktnih oblika (posebno nam se sviđa oblik svijećnjaka). Razni brendovi nude širok raspon opcija koje neće proći neprimijećene u tvom domu. 

Life&style Želiš osvježiti strop svog potkrovlja, ali ne znaš kako? Evo kako sam ja riješila taj problem

Skulpturalne svijeće mogu se pohvaliti s nekoliko ključnih značajki po kojima se ističu. Ove su svijeće poznate po svom jedinstvenom dizajnu, a često same po sebi izgledaju kao mala umjetnička djela. Osim toga, dostupne su u širokom rasponu boja, što će ti olakšati potragu za opcijama koje će nadopuniti postojeći dekor.

Life&style Sinsay u novoj kolekciji ima najljepše dodatke za dom koji prizivaju jesen

Kako stilizirati svoje statement svijeće?

Kako bi stvorila ugodnu i primamljivu atmosferu, razmisli o grupiranju svijeća različitih visina radi vizualne privlačnosti. Također, možeš ih postaviti na reflektirajuću površinu kako bi pojačala sjaj njihovog plamena dok gore. Za doista cozy jesenski ugođaj, dodaj još pokoji ukras, poput lišća, oko svojih svijeća ili svijećnjaka. Uz to, nemoj zaboraviti da svijećnjaci također mogu poslužiti kao dodatni ukrasni elementi u prostoru. U nastavku možeš naći neke od najljepših svijeća koje se trenutno nalaze u online ponudi raznih brendova. Samo si nekoliko klikova udaljena od toga da upališ svoju omiljenu statement svijeću, sklupčaš se uz dobru knjigu i uživaš u njihovom toplom, primamljivom sjaju u svom domu.

Life&style IKEA kuhinjska šipka od samo 7 eura svaki će zid pretvoriti u predivnu galeriju

 

Life&style 6 najpopularnijih IKEA proizvoda svih vremena i kako su postali kultni komad

Life&style Svi su ludi za ovim IKEA trikom za uređenje doma - jednostavan je i jeftin, a efekt je wow!

Posjeti Miss7.24sata.hr