Umjesto zaručničkog prstena, sve više ljudi bira ovo!

Instagram
Dijamantni piercing na prstenjaku - odjednom su svi poludjeli za ovim trendom!
Vidi originalni članak

Sviđao ti se ovaj trend ili ne, jedno je sigurno - nema šanse da ga više ikada izgubiš! Ovaj neobični trend zaručničkog "prstenja" posljednjih nekoliko mjeseci postao je pravi hit na društvenim mrežama. Ako još uvijek nisi shvatila, dopusti nam da ti predstavimo dijamantni piercing na prstu koji bi mogao zamijeniti klasični prsten. 

Da, izgleda nevjerojatno fora, ali i nevjerojatno bolno! Na sredini prstenjaka, gdje bi inače stajao zaručnički prsten, sada cure stavljaju malu dijamantnu naušnicu koja zamjenjuje klasični znak ljubavi. 

Ovaj piercing na prstu podsjeća nas na tetovaže zaručničkog ili vjenčanog prstenja jer traju zauvijek i ne možeš ih samo tako lako "skinuti", no za razliku od tetoviranja, kod piercinga se i dalje možeš diviti svom dijamantu!

Naravno, ako ga ikada poželiš skinuti ili maknuti, moguće je - ali će ti na prstu ipak ostati mali ožiljak, tako da ovo zaista jest trajni znak vjernosti i odanosti drugoj osobi. 

Koliko god nam se sviđao ovaj piercing trend, moramo priznati da malo ipak jest drastičan - i dok bi one hrabrice među nama mogle odmah otrčati u piercing studio sa svojim odabranikom, velika većina nas će se ipak još uvijek veseliti jednom klasičnom obruču oko prsta...

Posjeti Miss7.24sata.hr