U prodaji je majoneza s okusom džina, a na pakiranju je i upozorenje. Bi li se usudila probati ovu delikatesu?

Firebox
Vidi originalni članak
  • Čuli smo i probali razne kombinacije okusa, no majoneza s okusom džina nas je iznenadila
  • Ova posebna majoneza može se pronaći na web stranici Firebox po cijeni od 51 kune
  • Izmišljena je u jednom amsterdamskom restoranu, a savršeno pristaje uz morske plodove, piletinu i čips

Džin je posljednjih godina jedno od najpopularnijih pića, a samim time su se pojavili i razni proizvodi s okusom upravo ovog pića. Tako smo imali prilike vidjeti balzam za usne, čaj, razne deserte s okusom džina, kuglice za bor, ali džin tonik pedikuru. I kad smo mislili da nas ništa ne može iznenaditi, pojavila se majoneza s okusom džina. 

Life&style Svijeća s mirisom McDonald'sovog cheeseburgera... Uzimamo nekoliko komada!

Na stranici Firebox smo tako pronašli ovu neobičnu majonezu koja se prodaje po cijeni od 5,99 funti, odnosno 51 kune. Iako nam ova kombinacija zvuči bizarno, s druge strane prevladava doza znatiželje. Ovaj dodatak jelima izmišljen je u amsterdamskom ribljem restoranu ''Mossel En Gin'', a preporučuje se jesti uz morske plodove, piletinu, ali i čips. Ne smijemo zaboraviti da je prikladna i za vegetarijance.

Topli napitak Jesi li znala da sada postoji i čaj s okusom džin-tonika?!

U plavu tubu majoneza s crvenim čepom dodana je mala količina pravog džina, pa na pakiranju stoji upozorenje da proizvod sadrži dva posto alkohola. Što kad je riječ o majonezi doista zvuči bizarno. Zato, ako voziš - ne jedi previše ove majoneze.

Majoneza dolazi u pakiranju od 170 mililitara te je žute boje, a vrlo je brzo postala popularna pa ima i vlastiti Instagram profil. 

Nas je u redakciji doista podijelila, nekima doista zvuči odvratno, ali neki bi ju željeli probati. Što ti kažeš? 

Posjeti Miss7.24sata.hr