U kina je stigla neodoljiva romantična komedija 'Nešto slatko' koja nezaustavljivo šarmira regiju

Promo
Vidi originalni članak
  • Prvi regionalni stand up film nastao je kao slovensko-hrvatsko-makedonska koprodukcija
  • Film prati organizatoricu evenata Kaju koja se nađe u velikoj nevolji kada Ace Majstorovski, svjetski poznati marketinški guru, propusti let za bitnu konferenciju u Ljubljani
  • Film je zaradio odlične kritike, a od jučer ga se može pogledati i u hrvatskim kinima

Prvi regionalni stand up film 'Nešto slatko' u režiji jednog od najistaknutijih slovenskih stand-up komičara Tina Vodopiveca romantična je komedija koja je nastala kao slovensko-hrvatsko-makedonska koprodukcija koja od jučer, 30. ožujka, igra u hrvatskih kinima.

Film prati organizatoricu evenata Kaju (Jelena Jovanova Perić), koja se nađe u velikoj nevolji kada Ace Majstorovski (Saško Kocev), svjetski poznati marketinški guru, propusti let za bitnu konferenciju u Ljubljani. Kaja igrom slučaja u hotelu pronalazi Acinog dvojnika…

Life&style Scarlett Johansson je glamurozna femme fatale u prvom traileru za film kultnog Wesa Andersona

U glavnim ulogama nastupaju Saško Kocev i Jelena Jovanova Perić, a u ostalim Ula Furlan, Tina Gorenjak, Niko Škrlec, Luka Korenčič, Oriana Girotto, Ana Ribič, Ranko Babić, Saša Đukić i mnogi drugi glumci i stand up komičari. Hrvatski koproducent je Ivan Katić (Kaos produkcija).

Saško Kocev je višestruko nagrađivani makedonski glumac i stand up komičar, koji je doživio veliki uspjeh na Sundance film festivalu zbog svoje uloge u filmu Sticker. Jelena Jovanova Perić na filmskom je platnu debitirala u filmu Kao da me nema, koji je bio irski kandidat za 84. dodjelu Oscara, a 2010. je glumila u U zemlji krvi i meda, redateljskom debiju Angeline Jolie nominiranom za najbolji strani film na 69. dodjelama Zlatnog globusa. Također je glumila u hrvatskoj seriji Tajne.

Glazbu za film skladao je poznati skladatelj klasične glazbe Leon Firšt, a na soundtracku se nalazi i popularna slovenska pop grupa Joker Out. 

Life&style Lana Barić o svojoj karijeri i društvu: "Moj novi film preispituje koliko ranjive smijemo biti, a da nas to ne ubije..."

Posjeti Miss7.24sata.hr