U Hrvatsku su stigli novi okusi naših omiljenih slatkiša! Ove dvije vrste keksića jedva čekamo probati

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • U posljednje vrijeme sve više novih okusa slastica koje viđamo po Instagramu stiže u Hrvatsku
  • Mnogima omiljeni Knoppers i Hanuta vafli dobili su svoje nove okuse, a možeš ih pronaći u Mülleru
  • Hanuta s okusom keksa je u limitiranom izdanju, dok će svi ljubitelji kikirikija uživati u novom Knoppersu

Mnogi vole čokoladice koje su napravljene od hrskavog vafla u kombinaciji s čokoladom. Ako si i ti jedna od ljubiteljica, sigurno si već jela Hanuta i Knoppers slastice. Onda imamo dobru vijest za tebe! Naime, obje čokoladice su dobile svoja nova izdanja, a svi koji su probali već su oduševljeni okusima. 

Life&style U Hrvatsku su stigle dvije nove slatke čarolije. Ove Oreo novitete jedva čekamo probati!

Klasični Knoppers napravljen je od vafla te čokoladnog i mliječnog dijela, dok novi izgledom podsjeća na Snickers. Zapravo, nije samo izgledom već i okusom jer je napravljen od kikirikija. Umjesto kvadrata, ova čokoladica je napravljena kao prutić kojem je, uz klasične okuse, dodana krema od kikirikija te je cijeli preliven čokoladom. Prodaje se u pakiranju u kojem se nalazi pet prutića, tako ćeš ih imati dosta za prvu ruku ako ti budu fini.

Drugi po redu su Hanuta keksi. Inače prodaju u varijanti čokolade s komadićima lješnjaka koja se nalazi između dva vafla. Ovdje je oblik ostao isti, no promijenjeno je punjenje. Ovog puta se radi o vafl sendviču s mliječnom kremom s granulama keksa od kakao maslaca. Ovo je limitirana verzija pa ako te zanima okus, požuri u obližnju trgovinu. 

Inače, ovi noviteti se mogu pronaći u Müller trgovinama, a cijena je jednaka klasičnim pakiranjima. Mi ih jedva čekamo okusiti. 

mmm, slatko Moramo probati! Duplo s okusom kokosa stiže i u naše trgovine

Posjeti Miss7.24sata.hr