Tvoj tjedni horoskop od 12. do 18. ožujka

Getty Images
Ljubav cvate gotovo svima, mnogo znakova očekuje i priljev novca, a neki će imati i sreće u ljubavi i love. Izgleda da je pred nama fantastičan tjedan!
Vidi originalni članak

Flertovi, jačanje postojećih veza, čak i planiranje prinove, financijski dobici, uspon u karijeri, pohvale nadređenih... Gotovo svim znakovima ovaj tjedan ide dobro. Baksuzi su možda samo Rakovi koje čekaju pogrešne odluke na poslu, a kod kuće svađa i Strijelci koji će shvatiti da troše vrijeme na pogrešnu osobu.  

Želiš li svakodnevno primati horoskop napravljen samo za tebe? Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa i potpuno je besplatno. Prijavi se!

Ovan 

Nakon što su te prošli tjedan zvijezde mazile u ljubavnom životu, ovaj tjedan ćeš postati kritičnija. Odnosno, počet ćeš preispitivati veze i flertove te promišljati tko ti odgovara, a tko ne. Prema jednoj osobi pokazat ćeš se osobito zahtjevnom. Što se tiče financija, zvijezde su ti naklonjene: što god napraviš za druge, vratit će ti se tisuću puta više – a to će se vidjeti i na tvom novčaniku! 

via GIPHY

Bik

U ljubavi ti ovaj tjedan neće biti baš najbolje (prezahtjevna si!!!) – ali ćeš briljirati na poslu. Ispregovarat ćeš sve što želiš, što će oduševiti kolege i šefove. Smiješe ti se dugotrajni poslovi i suradnje. 

Blizanci 

Pod utjecajem Sunca i Jupitera ovaj te tjedan očekuje sudbonosna životna prilika. Naime, dobit ćeš jednu ponudu, novi zadatak – za koje ćeš poslije dobiti pohvalu. U ljubavi stvari postaju ozbiljne – tvoj partner želi čvršću vezu! 

Life&style 6 horoskopskih znakova koji se obožavaju zabavljati

Rak 

Zbog Venere će te privlačiti miris uspjeha i rijetko ćeš donositi pogrešne poslovne odluke. Dapače, očekuje te uspon na poslovnoj ljestvici koji bi ti mogao jako uljepšati život. Ali, pazi u što se upuštaš – u vezi nije sve baš onako kao što si mislila. Moguća je velika svađa kod kuće. 

via GIPHY

Lav 

Zaljubljena si, ali ta ljubav ne funkcionira u svakodnevici: imate totalno različite predstave o tome kako bi trebalo proživjeti dan – pa se stalno svađate. Ali, možda te utješi nenadani priljev novaca! 

Djevica 

Ovaj tjedan probudit će se u tebi snažni osjećaji – za nekog novog ili za partnera. Veza će se produbiti te si pred vratima nove sreće! 

via GIPHY

Vaga 

Tvoja ljubav cvate! Međutim, to ne znači a neće biti nekih problema. Venera i Saturn ukazuju na to da će upoznavanje teško proći. Ako si već u vezi, moguće su male trzavice – ali će brzo proći. 

via GIPHY

Škorpion 

Što se tiče posla – iskoristi ovaj sretni tjedan, jer sve čega se prihvatiš uspješno ćeš i odraditi. Slijede same pohvale, ali i nagrade za trud! 

Life&style Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan?

Strijelac 

Tvoj osjećaj zaljubljenosti sve je snažniji te će ovaj tjedan doseći maksimum pa početi jenjavati. Za to je odgovoran Saturn, koji sve preispituje i u sve sumnja. Možda za vikend shvatiš da jedna osoba iz tvog okruženja uopće nije dobra za tebe. 

via GIPHY

Vodenjak 

Rado i puno ćeš fletrovati te uživati u lijepim stranama ljubavi. Šarmantna si i nitko ti ne može odoljeti! Međutim, Saturn će otkriti da si u srcu i dalje zapravo sama – jer se ne usudiš prepustiti drugoj osobi – svejedno jesi li solo ili u vezi. 

Ribe 

U ljubavi će ti ovaj tjedan biti sjajno. Sunce u tvom znaku povezuje se povoljno s Jupiterom! Ako si solo, velika je vjerojatnost da ćeš upoznati nekoga koji će ti ostvariti želje i snove. One u vezi osjećaju se sretno i pune nade, a možda krenete u zajednički „projekt“: zajednički život ili čak i dijete!  

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr