Top 5 filmskih nastavaka kojima se veselimo

Getty/instagram
Nekih likova i priča se jednostavno ne možemo zasititi
Vidi originalni članak

Mamma Mia 2: Here we go again i Izbavitelji 2 samo su neki od filmskih nastavaka kojima se veselimo. Nakon 10 godina, snimljen je i nastavak mjuzikla Mamma Mia!, koji je nama već i prije prikazivanja drag jer se snimao na otoku Visu. A crtić 'Izbavitelji 2' nastavak je filma snimljenog prije 14 godina! No, što još nam još od nastavaka stiže u skoro vrijeme? 

 

PLAVUŠA S HARVARDA 

Početkom lipnja ove godine, glumica Reese Witherspoon svojom objavom na Instagramu je potvrdila da će se snimati treći nastavak ove simpatične komedije. Prvi dio je došao u kina davne 2001. godine, dok je drugi izašao dvije godine nakon. Priča je to o djevojci Elle Woods koja obožava ružičastu boju i svog psa Bruisera. Nakon što je dečko ostavi, ona upisuje pravo ne bi li ga vratila. Dolazi do preobrata gdje ona postaje najbolja studentica i pronalazi nove najbolje prijatelje. U drugom nastavu dolazi u Washington boriti se za prava životinja, a ujedno i planira svoje vjenčanje. Mi smo nestrpljivi da vidimo o čemu će se raditi u trećem dijelu. 

NEMOGUĆA MISIJA

Film koji će u našim kinima imati naslov ''Nemoguća misija: Raspad sistema'' dolazi 2. kolovoza. Tom Cruise je šesti put utjelovio lik Ethana Hunta, a kao i u prijašnjim nastavcima većinu vratolomija izvodi sam, rijetko kad uz pomoć kaskadera. Za ovaj nastavak se šuška da će biti najbolji dosad, a napetih situacija sigurno neće nedostajati. Redatelj i scenarist Christopher McQuarrie je izjavio da može obećati kao će ovo biti drugačiji Ethan Hunt. Zanima nas!

SNJEŽNO KRALJEVSTVO

Animirani film iz 2013. godine originalnog naslova ''Frozen'' dobit će svoj nastavak krajem 2019. godine. Da se snima nastavak potvrdila su glumice Kristen Bell koja posuđuje glas Anni i Idina Menzel koja je svoj glas dala Elsi. Priča je to o hrabroj i neustrašivoj princezi Anni koja kreće na opasno putovanje s prodavačem leda, njegovim odanim ljubimcem sobom i naivnim snjegovićem kako bi pronašla svoju sestru Elsu. Elsa je otuđena, a njezine ledene moći nehotice zarobljuju kraljevstvo u vječnu zimu. Ne sumnjamo kako će i nastavak biti čaroban. 

LIFESTYLE Najbolji filmovi koje možeš pogledati do kraja godine

JOHNNY ENGLISH

Film o simpatičnom i pomalo smušenom agentu nasmijavat će nas i po treći put. Rowan Atkinson koji nam je svima dobro poznat po ulozi Mr. Beana  utjelovljuje glavnog lika u filmu koji će ovog puta imati naslov ''Johnny English: Ponovno na zadatku'', a u kina dolazi 20.rujna. U ovom nastavku Johnny, koji sad podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera u redovima britanske tajne službe. Osim s traženjem hakera, Johnny će se morati suočiti s digitalnim svijetom današnjice. I ovaj put vjerujemo da ćemo se nasmijati zgodama i nezgodama ovog junaka. 

CHARLIEJEVI ANĐELI

Ovaj film je nastavak serije Charliejevi anđeli iz 1970-ih, a onda i dva filma  ''Charliejevi anđeli'' iz 2000. godine  i ''Charliejevi anđeli: Punom brzinom'' iz 2013. godine u kojima su glumile Cameron Diaz, Lucy Liu i Drew Barrymore. Nedavno je potvrđeno snimanje te su objavljena imena glavnih glumica. Film će se početi prikazivati u lipnju 2019. godine, a glumit će Kristen Stewart, Lupita Nyong'o i Naomi Scott. Redateljica i producentica će biti glumica Elizabeth Banks. Jako nas zanima kako će izgledati ovaj nastavak i jedva čekamo ponovno čuti poznatu rečenicu: ''Dobro jutro, anđeli!''

Uz filmove koje smo mi izabrali kao naših top 5, u kina u idućoj i narednim godinama stiže još puno nastavaka. Tako ćemo gledati animirane filmove ''Kako izdresirati zmaja 3'', ''Toy Story 4'', ''Tajni život kućnih ljubimaca 2'' i brojne druge. A od ostalih filmova na popis su se našli ''Ono 2'', ''Spiderman: Daleko od kuće'', ''Top Gun 2'', ''Godzilla'', ''Terminator 6'' i ostali. Sve u svemu slijedi nam puno toga što jedva čekamo pogledati.

Posjeti Miss7.24sata.hr