Modni detalji koji će podignuti svaki tvoj party look

instagram @janko_popovic_volaric
Dotjerivanje ovih dana iziskuje i vrijeme i novac! Uz ovih nekoliko komada, uspjet ćeš podignuti i promijeniti svaku kombinaciju, a nekim starim komadima dati novi sjaj
Vidi originalni članak

Ovih dana se još uvijek izlazi više nego inače, a čeka nas i Silvestrovo. I to je divno, ali otegotna je okolnost ta što svaki novi party traži i prikladnu modnu kombinaciju, a nitko nema novaca za baš tolikooo novih komada. Srećom, detalji su važan dio mode koji može oplemeniti baš svaki outfit. Evo nekoliko komada koji će ti pomoći da baš svaki put zablistaš novim sjajem:

Moda Ovo su 3 načina kako nositi suknju sezone

1. Zanimljivo remenje Statement remenje opet je u modi i može učiniti mnogo toga s tvojim blagdanskim kombinacijama. U ponudi high-street trgovina možeš pronaći zanimljivo baršunasto remenje (gore lijevo) ili pak ukrasne lance koji služe poput remena (gore desno). Ovi komadi dosta specifičnog dizajna sjajno će ići na haljine ili duge džempere i s njima se definitivno isplati poigrati. Totalno možemo zamisliti kombinaciju ukrasnog lanca i jedne obične, male crne haljinice. I wow efekt je tu!

BEAUTY Napravi sama kod kuće valove baš kao kod frizera!

2. Dodaci za kosu Ukrasi za kosu opet su dostupni u svim modama i oblicima. Mašne, marame, rajfovi, turbani - baš sve je dopušteno. Velvet mašna iz Stradivariusa stvarno nije skupa, a za tvoj ukupni izgled može učiniti prava čuda. Mi smo se zaljubili na prvi pogled i već vidimo kako se krećemo prema njoj i stavljamo je u našu party košaricu. Odabrat ćemo crnu jer... sa svim se slaže i ne moramo mnogo razmišljati!

3. Zanimljive čarape

Nikada do sada nisi nosila čarape na party kombinaciju? E, pa, moda kaže da je pravo vrijeme da to učiniš. Čarape već odavno nisu samo komad koji skrivaš ispod čizama. Naime, ponuda čarapa i hulahopki nikada nije bila bogatija pa slobodno izaberi zanimljive modele uz koje možeš kombinirati razne suknje, haljine, štikle i čizme. Otiđi u trgovinu i daj mašti na volju. Postat ćeš prava seksi diva u treptaj oka!

4. Statement naušnice Velike i upadljive naušnice u ovoj su godine bile pravi pravcati trend. I, da, uistinu su korisne jer nema te kombinacije koje ne mogu učiniti samo tvojom i posebnom. Tek i blagi pogled u high-street trgovine dovoljan je da pronađeš stvarno zanimljive komade. Uz njih, podigni kosu, stvar zapapri dobrim ružem i wow - imaš potpuno drugačiji i svjež izgled. Vjeruj nam na riječ, nitko se neće sjećati da si haljinu u kojoj si stigla već prije nosila! 

MISS7 ANKETA Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo...

5. Iznenadi make-up lookom Uvijek nosiš samo nude ruž? Nikad ne stavljaš šljokice i ne preferiraš konturiranje? Kraj godine pravi je trenutak da barem malo interveniraš i obogatiš svoju make up rutinu. Minimalni potezi imat će maksimalne učinke. Poigraj se šljokicama, dodaj vatreno crveni ruž ili, pak, utopli ten dobrim bronzerom. I ne zaboravi umjetne trepavice. Da, krajnje je vrijeme da se na njih navikneš! Svi će se iznenaditi tvojim pomakom, a ti ćeš uživati u tome da se osjećaš kao prava diva. 

Posjeti Miss7.24sata.hr