Toni odbrusio Danijeli: "Vrata su ti otvorena, slobodno izađi!", pa uživao u spoju s Karolinom

RTL
Vidi originalni članak
  • Sve se više približava kraj showa i djevojaka je sve manje, a Toni sve ozbiljnije shvaća potragu za onom pravom
  • Elu je poslao kući, što je veoma iznenadilo Danijelu koja je potom s njim ušla u konfliktni razgovor
  • "Vrata su ti otvorena, ako želiš otići - slobodno!", iskren je bio Toni, a potom uživao s Karolinom

Show sve više primiče kraju, a kako bi Gospodin Savršeni bio siguran koje su djevojke u showu iz istih razloga kao i on, odlučio je porazgovarati s Elom i Danijelom. Toni je pokrenuo ozbiljan razgovor koji je završio Elinim odlaskom te nesuglasicama s Danijelom, a nakon burne večeri Splićanin je utjehu potražio na intimnom spoju s Karolinom.

Life&style Gospodin Savršeni misli da se Stankica zaljubila, a djevojke veseli što je Polina ostala bez ruže

"Ela, ti si prva djevojka koju sam upoznao i na prvu si mi ostavila dojam dive, ali u pozitivnom smislu. Naš ću spoj pamtiti do kraja života. No koliko god mi je drago što sam te upoznao i što sam se družio s tobom, ovdje sam došao tražiti ljubav i mislim da je našoj priči došao kraj", rekao je Toni, a Ela se s njim složila. "Smatram da on nije muškarac za mene, a niti ja žena za njega", zaključila je Ela pa usred večere napustila show, što je posebno iznenadilo Danijelu, koja je odlučila Toniju u lice reći sve što je muči. 

Dok se djevojke prepiru boreći se za srce Savršenog, jednoj je poručio: "Ja se želim boriti za tebe!"

"Danas je prvi put podigao ton, prvi put je razgovor imao više nego ozbiljnu notu", komentirala je Danijela. "Ja tražim ljubav i da ja u ovom trenu znam da si to ti, ja bih te sad uzeo za ruku i odšetao sa seta. No da u ovom trenu znam da to nisi ti, ja bih ti se zahvalio. Ovo je ozbiljna situacija za mene i kad sam ušao u ovo, nisam znao što će se dogoditi, samo sam znao da ću biti iskren i sad sam iskren. Meni ovo nije igra. Vrata su ti otvorena, ako želiš otići – slobodno!", iskren je bio Savršeni.

Stars Gospodin Savršeni izbacio je čak je dvije djevojke iz showa, a ostale djevojke odmjerile su snage u borbi jastucima

Na povratku u vilu Danijela je djevojkama priopćila vijest o Elinom odlasku, a onda je idući dan Toni odlučio pozvati Karolinu na spoj kako bi malo razbistrio misli i opustio se u njezinom društvu prije nove ceremonije ruža. Najprije su pripremali tjesteninu carbonara pa je Karolina zaključila kako bi slobodno mogao raditi u njihovom obiteljskom restoranu u Italiji, a potom su se opustili u bazenu. "Mislim da na svakom spoju produbimo odnos i da smo oboje sve zagrijaniji i zagrijaniji", zaključila je Karolina. 

Posjeti Miss7.24sata.hr