Toni je Polinu odveo u Split i upoznao sa sestrom, a ona je napravila potez koji ga je potpuno šokirao!

RTL
Vidi originalni članak
  • U novoj epizodi showa "Gospodin Savršeni" Toni je Polinu odveo na najozbiljniji spoj dosad te je upoznao sa svojom sestrom Anom
  • Toni je Polini odlučio pokloniti ružu, no ona ju je odbila i odlučila otići iz showa
  • Šokirani Toni priznao kako "nije dobio zauzvrat ono što je želio i zaslužio"

Novo jutro u vili Savršenog započelo je rješavanjem starih nesuglasica između Marije i Karoline, a njihove rasprave prekinulo je još jedno pismo u kojem je na romantični spoj odlučio pozvati Polinu. "Neke cure su pretpostavile da se radi o upoznavanju obitelji, iako smatram da je malo prerano za obitelj jer nas ima ukupno 13 i da jedna od nas 13 cura upozna obitelj, to bi bio prerani potez", rekla je Polina. U Splitu ju je dočekao Toni, i iznenadio je činjenicom da će upoznati njegovu sestru Anu.

Life&style Toni odveo djevojke u Split, na grupnom spoju živcirala ih je Polina: "Bacit ću je s mosta..."

"Malo mi je ovo prenaglo jer nismo imali mogućnosti pričati o zajedničkoj budućnosti i sad odjednom stiže sestra!", izjavila je šokirana Polina, pa dodala da koliko ju je iznenadio, toliko ju je i uplašio. Nakon što je Ana nasamo razgovarala s polinom otkrila je Toniju kakav je dojam stekla o Polini: "Ugodno sam iznenađena, djeluje mi iskreno i da joj se sviđaš, ali mislim da nije još razmišljala o tome kako biste vi funkcionirali."

Djevojke iz "Savršenog" otkrile što se događalo dok su kamere bile ugašene, a i tko je prvi ljubio Tonija

Nakon kave na splitskoj rivi Toni je zgodnu Ukrajinku odveo u zvjezdarnicu, a potom pripremio romantičnu večeru pod zvijezdama. Kako bi joj jasno dao do znanja koliko mu je zapela za oko, Polini je poklonio ružu, no ona ju je odbila. "Toni, ti se meni jako sviđaš i ne želim te povrijediti ni na koji način, ali moram otići", rekla je Polina, a začuđeni znanstvenik nije mogao vjerovati što se upravo dogodilo.

"Sledile su mi se noge, nisam to očekivao, nisam znao što reći… Došao sam do tog trenutka u spoju kad sam samo razmišljao kako da je poljubim, a u sljedećem trenutku ona odbija moju ružu", priznao je Toni pa nastavio: "Nisam ljut, osjećam se malo isprazno zato što sam dao sve od sebe, a imam osjećaj da nisam dobio zauzvrat ono što sam želio i zaslužio."

Stars Savršeni izveo djevojke na spoj na jahti, Amra iznenađena: “Tek danas sam shvatila tko mi je konkurentica"

Odlazak Poline usred romantičnog spoja je šokirao Tonija, kasnije je i Antonija Blaće drugim djevojkama rekla kako je Polina napustila show. Osim Poline, iz vile je otišla i Kristina, no ne svojevoljno, već je Toni zaključio kako je prema njoj razvio isključivo prijateljske osjećaje. "Nije donio dobru odluku, mislim da 70 do 80 posto djevojaka koje su ostale nisu tu zbog ljubavi. Mislim da nije bio u potpunosti pošten prema meni jer su neke druge djevojke dobile priliku, a ja nisam", priznala je Kristina pa napustila show.

Posjeti Miss7.24sata.hr