Tom Hanks i Robin Wright, par iz 'Forresta Gumpa', opet glume zaljubljeni par u filmu, još mlađi nego prije 30 godina!

Sony Pictures Foto: Sony Pictures
Vidi originalni članak
  • Film 'Forrest Gump' uistinu je predivan, a ljubavna veza Foresta Gumpa (Tom Hanks) i Jenny (Robin Wright) raznježila je mnoge fanove diljem svijeta
  • Tom Hanks i Robin Wright vratili su se nedavno zajedno pred kameru prvi put nakon 'Forresta Gumpa' 
  • Zahvaljujući modernoj tehnologiji, mladi su kao nekad…

Prošlo je točno 30 godina otkako se Forrest Gump (Tom Hanks, 67) zaljubio u svoju veliku ljubav Jenny (Robin Wright, 58). Upravo zahvaljujući redatelju filma 'Forrest Gump', Robertu Zemeckisu (72), njih dvoje ponovno će postati filmski par iz snova u 2024. godini. U prvom traileru za Zemeckisov novi film 'Here' ne samo da se ponovno mogu vidjeti Hanks i Wright rame uz rame, nego su oni i - zahvaljujući računalnoj tehnologiji - mladi (ili čak mlađi) nego u filmu iz 1994. godine koji je osvojio šest Oscara.

Jedna kamera, jedno mjesto...

Film 'Here' temelji se na istoimenom grafičkom romanu Richarda McGuirea i ima premisu koja je jednostavna koliko i impresivna: cijela se radnja odvija na jednom mjestu i, kao što pokazuje trailer, prolazi kroz doba dinosaura pa do početka čovječanstva i sve do trenutka kada se na tom istom mjestu gradi kuća, a sve je snimano jednom kamerom s istog mjesta. Glavna radnja odvija se između 1902. i 2029. godine.

Life&style Još jedno ljetno kino u Zagrebu! U dvorištu kafića Pri nami gledamo filmove skroz do rujna

U ovoj posebnoj vrsti igre publika svjedoči ljubavi Hanksa i Wright u razdoblju od nekoliko desetljeća - od prvog iskaza ljubavi u mladosti pa sve do starosti. U tu svrhu korišten je novi alat koji glumce može transformirati u mlađe verzije samih sebe na setu i u stvarnom vremenu - novost kod dosad vrlo skupe i zahtjevne tehnologije digitalnog pomlađivanja.

Uz Hanksa, Robin Wright i Zemeckisa, ponovno okupljanje 'Forresta Gumpa' još nije završeno. Adaptirani scenarij za 'Here' djelo je Erica Rotha (79), koji je također osvojio Oscara 1995. za scenarij za Gumpovo neobično herojsko putovanje. 

Ostale uloge u filmu 'Here' uključuju Marvelovu zvijezdu Paula Bettanya (53) i glumicu iz 'Yellowstonea', Kelly Reilly (46). Film će se u SAD-u prikazati 15. studenog, a jedva čekamo da dođe i u naša kina.

Life&style 'Fly Me To The Moon' romantična je komedija koju jedva čekamo zbog kemije Scarlett Johansson i Channinga Tatuma

Posjeti Miss7.24sata.hr