Tjedni horoskop: Jarcima i ovnovima osmjehuje se sreća, a jedan znak je jako borbeno nastrojen

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Sunce je polako stiglo pred kraj puta kroz znak ovna
  • Venera polako nastavlja put kroz znak ribe – i tako pomalo komplicira komunikaciju na ljubavnom planu;
  • Pogledaj što ti zvijezde kažu za tjedan od 13. do 19. travnja 2020.

Nije baš sve tako sivo – a govore nam to i zvijezde. Međutim, treba nam još malo (čitaj: puno) strpljenja i (samo)discipline – i sve će biti OK. Pogledaj što ti otkriva horoskop za sljedeći tjedan…

Jarac

Uživaš u stabilnosti svoje veze. Vjernost i pouzdanost tvoje su odlike – razumjet ćeš se s partnerom bolje nego ikada i za to vam neće trebati puno riječi. Što se tiče posla, moguća je promjena – ali ne na lošije. Jupiter ti nudi dobre perspektive – iskoristi to! Savjet: budi štedljivija nego do sada!

via GIPHY

Vodenjak

Osim što si stručna na svom poslu, ti si i miss simpatičnosti. Sve ćeš zaraziti svojim pozitivnim stavom. Osobito dobro će ti ići timski rad. U ljubavi će ti zvijezde biti jako naklonjene. Ako si u vezi – uživat ćeš u svakom trenutku s dragim. Ako si solo – moguć je vrući proljetni flert. Uživaj u nadolazećem mirnom razdoblju.

Ribe

Zadnje vrijeme ti i tvoj partner imate nekako različita mišljenja. Nažalost, tako će ostati još neko vrijeme i nećete se baš previše maziti i paziti. Solerice sada vrte svoj film u glavi i uživaju u samoći. Dobro bi ti došao neki online seminar kako se ne bi ulijenila. Što se tiče financija, pripazi – nemoj trošiti novac na luksuz.

Life&style Ova tri horoskopska znaka nikako se ne mogu pomiriti sa 'zabranom' izlaska i silno žele van

Ovan

Sa Suncem i Merkurom u ovnu opet si ona koju traže headhunteri. Ako sada želiš neku promjenu, moraš se aktivirati. Solerice, oprez: netko s kim se dopisuješ zadnje vrijeme mogao bi ti uskoro ući pod kožu – a vrijedi i obrnuto. Ako si u vezi, sve je super. Osobito će ti biti dobar seksualni život – oboje ste spremni za istraživanje i puni ste strasti.

via GIPHY

Bik

Premda ćeš razgovarati s dragim ljudima, nedostajat će ti volje i želje da se zaljubiš. Ako si u vezi, bit ćeš zadovoljna vezom, ali bi ti ipak dobro došlo malo više akcije. Na poslu si rascijepljena između zatišja i stresa. U jednom trenutku je sve mirno, a odjednom ti nedostaje vremena da ispoštuješ rokove. Organiziraj se malo bolje – i brzo ćeš doći na svoje.

Blizanci

Nećeš biti baš kreativna, ali ćeš biti marljiva. Zapravo ćeš se lako izboriti za bolje poslovne uvjete. Ovaj tjedan će te dobro „opaliti“ proljeće. Ako si solo, djelovat ćeš poput magneta na potencijalne kandidate. Ako si u vezi, bit ćeš željna nježnosti i blizine – što će ti se i ostvariti. Savjet: zvijezde su ti sjajne za dijetu i nove planove za trening – iskoristi to!

Rak

Uran će ti donijeti puno svježine u vezu. Ti i dragi imat ćete puno ideja i puno toga ćete zajedno raditi. Uglavnom ćete stalno biti dobre volje. Ako si solo – uživat ćeš u svojoj slobodi te spoznaji da možeš raditi što god poželiš. Na poslovnom planu ti zvijezde signaliziraju malo više opreza te više izazova. Dobro je da ćeš biti toliko fleksibilna da nećeš podlijeći stresu.

via GIPHY

Lav

Pokušat ćeš nešto objasniti partneru i uvjeriti ga u neke stvari – a zapravo ni sama ne znaš što trenutačno želiš. To može uzrokovati ružne svađe. S druge strane, solerice će biti nevjerojatno seksi – nitko im neće moći odoljeti. Na poslu ćeš briljirati – imat ćeš toliko kreativnih ideja da će te biti jako teško pratiti.
 

Zanima te ova tema? Onda pročitaj i ovaj članak: Koji znakovi najbolje znaju s novcem, a kojima plaća traje samo jedan dan
 

Djevica

Venera će solericama priuštiti ugodna iznenađenja. Flertovat ćeš na više razina s različitim tipovima. To će ti s vremenom postati možda i pomalo stresno – stoga pripazi što radiš. Na poslu će sve biti dobro te ćeš i dalje imati dobar osjećaj kada moraš što reći ili napraviti. Jupiter ti je naklonjen što se tiče financija. Savjet: pripazi na dovoljan unos vitamina, redovito kretanje i laganu prehranu.

Life&style Koji horoskopski znakovi najbolje znaju s novcem, a kojim znakovima plaća traje jedan dan

Vaga

Poslovne zadatke, sastanke i pregovore obavljat ćeš fenomenalno. Sada je vrijeme da stvoriš dobar poslovni tim za daljnje radne pobjede. Solerice će zračiti i sakupljati obećavajuće obožavatelje. Ako si u vezi, imat ćeš češće volje za seksom i novim igricama u krevetu.

via GIPHY

Škorpion

Tvoj partner te trenutačno doživljava kritičnijom i svadljivijom nego inače. Oprez: mogla bi reagirati jako napadno – što bi on mogao pogrešno protumačiti te bi čak i veza mogla biti na kocki. Pošto si borbeno nastrojena, neće ti biti lako uzeti kruh iz ruku – premda na poslu nije baš sjajno. Pokušaj štedjeti što je moguće više!

Strijelac

Merkur će te inspirirati sjajnim idejama, a i najkompliciranije zadatke i probleme rješavat ćeš s lakoćom i učinkovito. To će biti vidljivo na tvom računu. Kod parova će doći do idile u vezi – sve će se poklopiti kako treba. Oboje možete sada razgovarati o svemu što vam je na srcu. Ako si solo, spontano ćeš pronaći jednu jako zanimljivu osobu…

via GIPHY

Posjeti Miss7.24sata.hr