Tjedni horoskop: jarac, ribe i bikovi imat će sjajan tjedan, a tri znaka trebaju još odmora

Shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Napokon smo ispratili 2021. godinu te dočekali novu! 
  • 2022. godina bit će prazno platno koje možemo ispuniti svojim snovima i talentima
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Mlad mjesec u znaku jarca (2. siječnja) trenutak je koji je zapalio nebesku raketu želja. Pravo je vrijeme za ostvarivanje snova, na poslovnom, ali i na ljubavnom planu. Ali, nemoj ništa poduzimati ako osjetišćaš stres, jer ti neće uspjeti, a to bi bila šteta! 

Jarac

Ne samo da ti je ovih dana rođendan, nego se planeti također vrte oko tvoje kraljevske glave u pravom smislu te riječi! Venera, doduše retrogradna; Merkur, koji je odgovoran za našu komunikaciju; transformator Pluton; sunce, pa čak i mjesec na nekoliko dana! Ovo je apsolutno čaroban trenutak za doista dobre i bezbrižne dane. 

via GIPHY

Vodenjak

Nakon što je Jupiter, naš sretni planet, prošle godine vrlo dobronamjerno stao uz tebe, sada počinje faza ispitivanja s njegovim novim položajem u znaku riba. Dinamična si i puna suludih planova, a sada, zahvaljujući Marsu i mladom mjesecu u Jarcu, neke od njih doista možeš provesti u djelo i pokrenuti važne stvari. Najbolji dan ovaj tjedan: utorak!

Ribe

OK, mrak, nadamo se da ste rezervirali romantičnu večeru ispred tapete sa zalaskom sunca uz pratnju klavira. Neptun u tvojem znaku je ovaj tjedan na spoju s Venerom. Sada te čekaju duboki osjećaji koji bi ti doista mogli promijeniti život. Sada, u vrijeme jarca, osjećaš takvu jasnoću u svom životu da si i sama potpuno iznenađena.

Ovan

„Uvijek su izvanredne ideje donosile izvanredne uspjehe“, mudre su riječi mudrog Lava Tolstoja. U pravo vrijeme, jer mladi mjesec u znaku jarca želi nas vrlo jasno podsjetiti na naše poslanje ovdje na zemlji. Jarac vlada 10. kućom, našim glavnim sjedištem, pa je idealan trenutak za razmišljanje o bliskoj budućnosti, za provjeru ulaganja i stvaranje reda u poslovima i karijeri.

Ovo je najsretniji dan za svaki horoskopski znak u 2022. godini, tako kažu zvijezde

via GIPHY

Bik

Možeš se doista radovati jako dobrom tjednu punom ljubavi. Venera je retrogradna, ali samo iz perspektive Zemlje! Idealan je trenutak za intenzivno znanje i zlatne spoznaje. Sada doista možeš napraviti pozitivan zaokret u stvarima srca. Sjajno, osobito zato jer nova energija donosi i puno novih prilika – drži oči širom otvorene!

Blizanci

Nakon svih uzbuđenja protekle godine sada bi ti dobro došlo malo tišine. Naravno da je super kada je zabavno, glasno i puno ekipe, ali doista je važno za tebe, a Merkur i Neptun ti to savjetuju, da imaš neku vrstu unutarnje kontemplacije. Sada upotrijebi tipku MUTE te napuni baterije. Početak tjedna također te može ludo izmoriti! Koristi svaku priliku za opuštanje. 

Life&style Za osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka će 2022. biti težak izazov

Rak

Zvijezde te gledaju vrlo prijateljski, moglo bi se reći gotovo s ljubavlju. To je sjajno i predstavlja sjajan početak nove godine. Mladi mjesec odvija se u suprotnom znaku, jarcu. Zatim, u sljedeća dva tjedna, naše omiljeno nebesko tijelo svakim danom postaje sve više okruglo sve dok ne zasvijetli zlatna lopta - iz kojeg znaka? Tako je! Tvojeg! Sjajno!

via GIPHY

Lav

Pravi je trenutak da doista iskoristiš pravu priliku! Merkur i Mars ovog tjedna imaju vrlo pozitivan utjecaj na tebe. Na primjer, nove kontakte uspostavljat ćeš bez napora i gotovo kao nešto što se podrazumijeva. Ali, nemoj zaboraviti da čak i ako ti se puno toga dogodi, i ti sama moraš poduzeti nešto. Stoga nazovi, pošalji e-mail i pitaj.

Djevica

Ovog tjedna svi bi željeli biti djevice: naime, apsolutno si dobro raspoložena. Također si puna energije i imaš dobre ideje. Mladi mjesec u zemaljskom znaku jarcu osigurava da tvoji snovi sada pronađu plodno tlo. Iskoristi ovaj odlučujući trenutak. Ali, nemoj se preforsirati, koristi trosjed svake slobodne sekunde koja se pojavi!

Life&style Ova 3 horoskopska znaka mogla bi totalno promijeniti imidž 2022. godine

Vaga

Sunce i Venera plešu u kvadratu! Kvadrati su uvijek trenuci napetosti Ali, i to će ubrzo proći. Sada je doista dobro vrijeme da ne budeš tako skromna cijelo vrijeme. Naime, to je ono što Mars i Merkur žele da sada napraviš. Nagradi se, zavrijedila si! 

via GIPHY

Škorpion

Sada je vrijeme da se fokusiraš na najvažnije! Golema energija jarca želi da vrlo dosljedno radimo na sebi i svojim ciljevima. Susret Venere i Sunca u znaku jarca obećava ti sretnu ruku, osobito kada su u pitanju financije. Pogledaj kako možeš zaraditi dodatni novac! I ne, ne kaže nitko da trebaš igrati poker. Ali, mogla bi! Odigraj barem Loto. 

Strijelac

Agilna, poduzetna i svježa krećeš u novu godinu, zahvaljujući doista  visokoj koncentraciji energije jarca. Mnogi veliki planeti sada žele da se doslovno složimo i suočimo s novom stvarnošću. Početkom tjedna  je mladi mjesec u znaku jarca i predivan trenutak za izgovoriti želju naglas. I implementirati je.

Posjeti Miss7.24sata.hr