Tjedni horoskop: Dobre vijesti za vodenjake i ribe – a za tri znaka će biti posebno teško razdoblje

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Nikome nije lako u ovoj situaciji izolacije, socijalne distance i nesigurne budućnosti pa utjehu tražimo na raznim stranama
  • Međutim, treba biti strpljiv – kaže se da nakon kiše uvijek dolazi sunce
  • Pogledaj što zvijezde kažu kakav te tjedan očekuje

Osmog travnja očekuje nas puni mjesec u vagi – koji će nam, nadamo se, dati malo više svijetla te nam pomoći pronaći balans. Tko sam doista, što doista trebamo kako bismo bile sretne, koga doista volimo i čega se možemo sve odreći? Poklon – koji stoji iza cijelog ovog ludila – vjerojatno ćemo razumjeti tek kasnije. A do tada: otvori oči, gledaj mjesec i sunce te uživaj – makar i sa kuhinjskog prozora…

Ovan

S jedne strane si jako aktivna na društvenim medijima, a s druge strane osjećaš kako bi manje bilo više. Isprobaj što ti čini dobro! S tvojim dragim sve je trenutačno u redu – još nije prevladala dosada među vama – kao kod mnogih drugih parova. Savjet: aktiviraj neke svoje gotovo zaboravljene hobije.

via GIPHY

Bik

Nemirna si i razdražljiva: već od utorka će ti svi i sve ići na živce, a osobito jedno muško biće. Neće mu biti lako s tobom! Ako imaš neke važne razgovore ili pregovore, pričekaj srijedu – od tada će ti krenuti sve na bolje i prezentirat ćeš se u punom sjaju.

Blizanci

Tema tjedna: uči iz svojih pogrešaka! Samo tako ćeš se moći dalje razvijati. Na primjer, pogreške kod spojeva: iskoristi prisilnu distancu kako bi otkrila mir, vidjela jeste li doista jedno za drugoga – umjesto da svoj objekt požude stalno obasipaš pažnjom. I na poslu bi trebala biti malo više samokritična.
 

Zanima te ova tema? Onda pročitaj i ovaj članak: Seks horoskop za travanj - rakovi, vodenjaci i strijelci pripremite se za 'vruću akciju'
 

Rak

Ono što te trenutačno zanima – naime, putovanja – nažalost nije moguće. Međutim, tvoja mašta nema granica – lijepo lezi na kauč i neka to bude tvoj hotspot. Planiranje je super – samo sada obavezno izbjegavaj nagle odluke.

via GIPHY

Lav

Tvoj partner je u zadnje vrijeme nemoguć. Počet ćeš ga sve više smatrati egoističnim – zato jer ga zapravo nije previše briga kako ti je trenutačno. Nekoliko dana ćeš biti u tišini, a možda čak i plakati malo. Ali, najkasnije u četvrtak ćeš razgovarati s njim i raščistiti ovu neugodnu situaciju…

Love&Sex Seks horoskop za travanj: Rakovi, vage, vodenjaci i strijelci - pripremite se za 'vruću akciju'

Djevica

Neki ljudi tvrde kako sada imaju puno više vremena. Ti ne! Uvijek se nešto događa i svatko misli da imaš beskrajno vremena i živaca. Zbog toga je jako važno da a) točno znaš što ovaj tjedan moraš raditi i b) ograničiš se koliko je to moguće te se brineš više za sebe. Napravi si popis prioriteta!

Vaga

Važno pitanje: je li to što želiš doista ono što ti treba? Možda ćeš pronaći neke razlike ako pogledaš duboko u sebe. Ako nešto značajno moraš promijeniti, trebala bi dobro razmisliti te pričekati do vikenda. Onda će ti komunikacija biti bolja.

via GIPHY

Škorpion

Bit će ti teško pronaći harmoniju sa svojim partnerom. U sebi si puno više nemirna i živčana nego što to pokazuješ prema van. Moguće je da će te jako naljutiti tvoji roditelji. Ono što će ti pomoći jest tvoja sposobnost da neprimjetno natjeraš ljude da naprave ono što ti smatraš da je ispravno.

Strijelac

Puna si energije i jako si aktivna pa dobivaš puno pozitivnih povratnih informacija od prijatelja i kolega – stoga se osjećaš voljeno i cijenjeno. Neće ti nedostajati dobrih ideja. Uvijek ćeš pronaći sredstva i načine da se baviš sportom – onoliko koliko je to trenutačno moguće. Iskoristi tu energiju za veliko pospremanje.

Jarac

Posao ili privatni život? Nositi odgovornost ili prepustiti to drugima? Hoćeš li se nametnuti ili ćeš ostati neprimjetna? Stalno ćeš balansirati lijevo-desno te time zbunjivati ljude oko sebe. Pokušaj pronaći sredinu! Iskoristi svoj potencijal šefice!

via GIPHY

Vodenjak

Imat ćeš doista puno energije i sve će ti ići od ruke. To znači da se dobro možeš koncentrirati te potpuno uroniti u svoje zadatke – ako te nešto zanima. Tema razgovora s tvojim dragim bit će zajedničke financije. Planirat ćete zajedno neke stvari – koje bi ipak trebale još malo pričekati.

Ribe

Nekako sve radiš intuitivno – i to ti pomaže u mnogim situacijama. Međutim, sada će ipak prevladavati tvoj razum te ćeš biti puno racionalnija i kritičnija nego inače. Rezultat te suradnje: na puno stvari gledat ćeš pozitivnije – nego da ih, kao inače, samo izvučeš iz trbuha. Vrijeme je da odlučiš napraviti pokoji veći korak – nemoj biti tako nesigurna i troma!

Life&style Znaš li koji je tvoja duhovna životinja – prema tvom horoskopskom znaku

Posjeti Miss7.24sata.hr