Tjedni horoskop: Djevice slave, vage se provode, a jarci uživaju! Ipak, nekima se crno piše...

Shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Nakon zaista emocionalno nabijenog tjedna, nebeski se vrtuljak okreće
  • Sunce luta od lava do djevice koja liječi
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

S drugim punim mjesecom u znaku vodenjaka, jedno ili drugo će izaći na vidjelo će definitivno izići neke stvari: zato budi spremna! Pogledaj što te očekuje u ovom tjednu…

Lav

U nedjelju navečer blistavo sunce u znaku lava oprastilo se od tvog znaka s veličanstvenim i jednako sjajnim punim mjesecom pa će zalutati u znak djevice. To je trenutak da pažljivo razmisliš o posljednja četiri tjedna i pomno pogledaš što se smije pokazati, što je „spaljeno“ i što se može slaviti: ništa više i ništa manje od vlastitog života. Zabilježi si sve što smatraš važnim. I kreni u akciju! Nema čekanja! 

via GIPHY

Djevica

Dobrodošla na svoj rođendan! Počinje sezona djevica te ima posebne darove za sve nas. To je doba godine kada svjetlo polako, ali sigurno postaje zlatnije, malo više osvjetljava zemlju i postaje osjetljivije. Zato dobro razmisli što ćeš učiniti s ova četiri dragocjena tjedna u kojima je sunce u tvom znaku! Iskoristi ih! I da: sretan rođendan!

Love&Sex Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka imaju fobiju od ljubavi

Vaga

Vaga će također doživjeti svojevrsni prirodni reset u sljedećih nekoliko tjedana. Mnoge teme proteklih dana jednostavno će nestati i olakšati stvari. Sada je jako važno dovoljno se odmoriti i provesti što više vremena na svježem zraku i u prirodi. Pozovi svoje prijatelje, idite na planinarenje - samo iziđi. Očekuje te dobar provod! 

Škorpion

Pripremi se! Doista si vidjela dovoljno u posljednjih nekoliko tjedana. Kotač vremena okreće se tako snažno i brzo da se više ne možeš nositi s njim. Odmori se, povuci se u sebe, malo se udalji od svijeta. Ne možeš tvrditi da si baš uvijek sposobna, sretna i vrijedna. To je trenutačno stvar prošlosti. Uostalom, i ti imaš pravo na odmor!

via GIPHY

Strijelac

Prolaskom sunca iz vatrenog lava u djevicu u nedjelju i punog mjeseca u znaku vodenjaka (drugi pun mjesec, plavi mjesec) okreće se novi list i u sljedećih nekoliko dana osjetit ćeš promjenu. I to na dobro, to jest, napokon malo mira i spokoja. Na vrijeme! 

Jarac

Kad se sunce preseli u drugi zemaljski znak, ljekovitu djevicu, odmah će te približiti zemlji. Što će za tebe biti dobro. Naime, vremena su toliko radikalna i zastrašujuća za mnoge od nas da nam svako malo treba malo odmora. A ti ćeš još dobiti i dodatnu dozu pozitivne energije. Zadržat ćeš taj sjaj i biti svjetionik koji svi tražimo. Uživaj! 

Life&style 3 horoskopska znaka koji su rođeni pehisti (ili se njima samo čini da privlače nesreću?)

Vodenjak

Ovo je legendarni trenutak na tvojoj vremenskoj traci - drugi puni mjesec u tvom znaku. Takozvani plavi mjesec, što se doista ne događa baš često, a zasigurno ne u tvom znaku. Napravi nešto pametno sa svim svojim vremenom i fenomenalnom energijom. Sve je moguće. Imat ćeš osjećaj da si električno nabijena! Iskoristi to! Poleti! 

via GIPHY

Ribe

Kakav je to tjedan bio! Toliko osjećaja, toliko stvari za razmisliti. Da si računalo, trebao bi ti rezervni disk. Ali, nisi... I to je dobro. Uostalom, činjenica da možeš osjećati je divna. Molimo te da ne poduzimaš previše u sljedećih nekoliko dana. Pun mjesec u radikalnom znaku vodenjaka nije povoljan za tebe! Uzmi si vremena, vremena i još više vremena. Digitalni detoks bi ti dobro došao…

Ovan

Kao ovan uvijek imaš puno posla, ali već si odradila minimum, tako da još uvijek ima mjesta za doista važne stvari. To je ponekad neodoljivo, ne samo za one oko tebe – nego i za tebe samu. Uzmi si vikend i, ako želiš, još i ponedjeljak da se malo odmoriš, paziš i maziš. Ili samo da ostaneš tu gdje jesi. Ako vikend baš mora biti proaktivan, uključi se u aktivnosti vezane uz vodu!

Ovo su dobre supruge, rangirane od najbolje do najgore, prema horoskopskim znakovima

Bik

Puni mjesec za vikend, koji će gotovo sigurno nastaviti djelovati nekoliko dana, želi nešto posebno od tebe. Naime, želi da se povežeš sa svojom vlastitom unutarnjom snagom. Najjednostavnije je da se povežeš s ljekovitom moći prirode. Iziđi van, sjedni na livadu i gledaj kako se svakim dahom sve više smiruješ i automatski jačaš!

via GIPHY

Blizanci

Sunce prelazi u djevicu s vrlo posebnim punim mjesecom u znaku vodenjaka. Što to znači? Pa, dajući svojim željama prostora, dopusti da se tvoja najveća vizija uzdigne i poveže s tvojom kreativnom snagom i općenito kreativnošću, kako bi zatim s razlogom planirala i ostvarila neke važne korake u sljedeća četiri tjedna. Očekuje te sjajno razdoblje! 

Rak

Posljednjih nekoliko tjedana bilo je vruće na toliko razina. Element vatre također te povezuje s bijesom. A možda si ga držala u sebi ili predugo gutala. Represija nije zdrava, a nije ni dobar put do cilja. Dakle: bijes ti ne smije ostati u srcu! Van s njim!

Čista ljubav: pripadnici ova dva horoskopska znaka čine najsavršeniji par u cijelom svemiru

Posjeti Miss7.24sata.hr