Tjedni horoskop: Bikove, rakove i djevice očekuje sjajan tjedan, a tri znaka trebaju biti jako oprezna

Shutterstock Tjedni horoskop
Vidi originalni članak
  • Eto, opet loša vijest koja se pridružuje mračnim, melankoličnim mislima jeseni
  • Naime, sunce u znaku škorpiona pokazuje svoje ružno lice i s punim mjesecom približava nam se duboko transformativna pomrčina mjeseca
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Premda nam zvijezde nisu baš nešto osobito naklonjene, nemoj gurati glavu u pijesak – ostani jaka i nastavi dalje po zacrtanom planu! Dobre, pozitivne misli sada su jako važne. Stoga stisni šake, podigni glavu i samo naprijed! 

Škorpion

Sretan rođendan, dragi škorpione! Hm, opet si smislila nešto vrlo posebno? Očito i sama najavljuješ iznenađenje na svoj poseban dan! Pun mjesec 19. studenog u svojoj prtljazi ima pomrčinu mjeseca koja apsolutno neće proći nezapaženo. Aleluja, nemoj se iznenaditi ako se preko noći sve okrene naopačke, a satovi odjednom počnu ići unazad. 

via GIPHY

Strijelac

Ovi dani su vrlo posebni, čak i za strijelce koji optimizam smatraju životnom zadaćom. Pomrčina mjeseca 19. studenog, koja se pojavljuje zajedno s punim mjesecom, ima u prtljazi neke vrlo lude zvjezdane konstelacije zbog kojih nam vjerojatno neće biti lako povjerovati u dobro. Molimo te, ostani svjetionik i čvrst kamen kakav inače jesi!

Zvijezde kažu Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to

Jarac

Nemoj sada graditi zid oko svog srca! To bi bila prava šteta i najgore moguće vrijeme. Čak i ako će pun mjesec 19. studenoga (u zemljanom znaku bika!) obasjati razne neugodne stvari, ipak bi trebala pokušati biti što nježnija i opuštenija. Baci svoje natjecateljske misli u vodu. Čak i ako ti je to jako teško.

Vodenjak

Pomrčina mjeseca 19. studenog nama nije vidljiva, ali je vrlo „osjetna“. Čini se kao da svemir šalje hrpu glasnika s neba sa samo jednom misijom – naime, pobrinuti se za red. Dakle, očekuj i apsolutno nepredviđene situacije i stvari. Samo budi malo opreznija nego inače. Osobito u vožnji!

via GIPHY

Ribe

Na nadolazećem punom mjesecu, koji dolazi s pomrčinom mjeseca, moći ćeš jasno prepoznati i dinamiku veze te negativne strane koje uzrokuju nesklad - te ih brzo ukloniti. Pomrčina mjeseca uvijek predstavlja reorganizaciju osjećaja i uklanja emocionalnu prtljagu proteklih šest mjeseci. Ponekad je to teška zadaća, ali ishod je na kraju obično dobar.

Top lista horoskopskih znakova: Poredak od najvećih lijenčina do neumornih radilica, na kojem si ti mjestu?

Ovan

Pun mjesec se također smatra nebeskim trenutkom preokreta. Počinje novi lunarni ciklus pa se mogu zadati novi planovi i ciljevi. Doduše, 19. 11. imamo pomrčinu mjeseca s punim mjesecom, što sve čini malo kaotičnijim i podiže puno energije. Dakle, molimo te, nemoj još ništa poduzimati. Samo ostani smirena koliko god možeš.

Bik

U danima oko 19. 11. trebaš slaviti nešto poput kozmičkog ponovnog rođenja. Sada te očekuje potpuno „resetiranje“, budući da su se brojni problemi intenzivirali u posljednjih nekoliko tjedana. S punim mjesecom i pomrčinom mjeseca u tvom znaku, puno toga bi se trebalo pozitivno riješiti. U tebi i oko tebe.

via GIPHY

Blizanci

Već smo to najavili - sada je trenutak kada blizanci imaju kozmički odmor. U ovom intenzivnom vremenu pomrčina, koje počinje veličanstvenim punim mjesecom i pomrčinom mjeseca, a zatim prelazi na mladi mjesec 4. prosinca, energije su toliko promjenjive i intenzivne da bi zaista trebala ostati koncentrirana, a osobito na poslu. 

Rak

Tvoji osjećaji i instinkti dosežu svoj apsolutni vrhunac na pomrčini mjeseca, 19. studenog. A to je dobro! Iskoristi svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju kako bi, na primjer, prevladala probleme u vezi. Tvoja podsvijest omogućuje jasan, nepristran i uravnotežen pogled na tvoje osobne veze. Sjajan trenutak koji pruža veliku jasnoću!

Love&Sex Ljubavni život ovih horoskopskih znakova okrenut će se naglavačke u sezoni škorpiona

Lav

Možeš raditi što god i kako god želiš, ali nemilosrdna istina je da je vrijeme pomrčina u kojem se nalazimo sljedećih nekoliko tjedana uvijek intenzivno. I zahtjevno! Ako očekuješ najgore, možeš se samo ugodno iznenaditi. Ne, sigurno neće biti tako loše. Ali budi u svemu opreznija nego inače i, iznad svega, budi puna ljubavi i strpljenja prema sebi! Tada ti čak ni ovo intenzivno vrijeme ne može naškoditi.

via GIPHY

Djevica

Život je poput klavirskog koncerta, sa svim tonovima i raspoloženjima. S vremena na vrijeme se taj klavir mora ugoditi. To se događa u vrijeme pomrčina, a počinje s punim mjesecom 19. studenog te pomrčinom mjeseca. Očekuj da ćeš čuti i neke lijepe, milozvučne tonove. Ostani mirna i zaljubljena i uskoro ćeš doći na svoje. 

Vaga

Drage vage, ovog tjedna trebat će vam sve vaše temeljne kompetencije i diplomatske vještine. Nemoj se iznenaditi ako nešto doslovno eskalira. Vrijeme oko pomrčine, koje počinje punim mjesecom i brzom pomrčinom mjeseca, uvijek je posebno, vedro i zahtjevno. Izdrži! 

Posjeti Miss7.24sata.hr