Tim Logan, Jess ili Dean: Emily iz 'Gilmorica' otkrila je tko joj je najdraži dečko s kojim je bila Rory

Netflix Foto: Netflix
Vidi originalni članak
  • Postoje tisuće fantastičnih serija, no malo koja je osvojila toliko srca kao što je to uspjelo Gilmoreicama
  • Baš zato ne iznenađuje što se ni osam godina nakon emitiranja reboota u obliku četiri filma i danas priča o omiljenim likovima, njihovim sudbinama i uvijek zanimljivim ljubavnim zapletima
  • Vjerujem da nisam jedina koja je razmišljala u kojem bi se smjeru nastavio razvijati njezin život da smo ikada imali prilike vidjeti nastavak priče, a svoje misli o tome koji je dečko od svih s kojima je bila najbolji za Rory, nedavno je podijelila i Kelly Bishop aka briljantna Emily Gilmore

Baš prošlog sam tjedna završila s ovogodišnjim 'Gilmore Girls' maratonom. Ovogodišnjim, kažem, jer ni sama ne znam koliko sam puta pobožno odgledala svih sedam sezona i četiri filma. I gledat ću ih ponovno, u to uopće ne sumnjam, jer u malo kojoj seriji guštam toliko koliko u ovoj, a posebice kada se približi jesen, to čarobno godišnje doba koje miriše na nove početke i koje je najšarmantnije upravo u Stars Hollowu kada se mirni dani krate plesnim i heklanim maratonima, šetnjama na svježem zraku ili jednostavno uživanjem u stoput viđenim filmskim klasicima. 

Postoje tisuće fantastičnih serija, no malo koja je osvojila toliko srca kao što je to uspjelo Gilmoreicama, pa ne iznenađuje što se ni osam godina nakon emitiranja reboota u obliku četiri filma i danas priča o omiljenim likovima, njihovim sudbinama i uvijek zanimljivim ljubavnim zapletima. Dok je Lorelai na kraju priče završila s Lukeom, a što je bio kraj za kojeg smo gotovo svi od samog početka navijali, Roryn happy end ostao je poprilično nedorečen, budući da je posljednji film završio njezinim priznanjem Lorelai da je trudna s Loganom koji na drugom kraju svijeta živi sa svojom zaručnicom.

Life&style Je li napokon odzvonilo Carrie i Aidanu? Prema najnovijim scenama iz 3. sezone, ovo bi moglo biti točno

Vjerujem da nisam jedina koja je razmišljala u kojem bi se smjeru nastavio razvijati njezin život da smo ikada imali prilike vidjeti nastavak priče, a svoje misli o tome koji je dečko od svih s kojima je bila najbolji za Rory, nedavno je podijelila i Kelly Bishop, odnosno briljantna Emily Gilmore. Iako je za 'E! News' rekla da je voljela sva tri Roryna dečka, Logana Huntzbergera (Matt Czuchry), Deana Forestera (Jared Padalecki) i Jessa Mariana (Milo Ventimiglia), priznala je da je oduvijek bila tim Logan.

@cbsmornings Team Dean, Team Jess or Team Logan? Kelly Bishop, who played the beloved "Gilmore Girls" matriarch Emily Gilmore, weighs in on her pick for Rory ❤️ #gilmoregirls #teamdean #teamjess #teamlogan #rorygilmore #emilygilmore ♬ original sound - CBS Mornings

80-godišnja Kelly koja je nedavno objavila svoje memoare pod imenom 'The Third Gilmore Girl', priznala je da joj je diplomant Yalea i nasljednik Huntzberger carstva najprivlačniji zbog načina na koji zrači. “Postoji jedna kvaliteta koju smatram neobičnom - podsjeća me na staru filmsku zvijezdu. Ima vrlo muževan izgled s mladolikim licem, i ima nešto u načinu na koji drži glavu i načinu na koji bi razgovarao s Rory. I danas ima puno muškaraca koji su velike zvijezde i koji su jako popularni, ali meni i dalje izgledaju kao dečki. A Matt ima muževnost koju sam oduvijek smatrala vrlo privlačnom”, priznala je.

Naravno, za njezino mišljenje nije zanemarivo ni to što zna da bi njezin lik iz visokog društva najviše simpatizirao upravo Logana. “Ipak on dolazi iz vrlo bogate i dobro uspostavljene obitelji pa mi je bilo logično da bi Rory bila s njim”, zaključila je. Ovom se prigodom Kelly dotaknula i mogućnosti da jednog dana dočekamo Rorynu romantičnu završnicu u nekim budućim epizodama, no o njoj, nažalost, nije optimistična.

Life&style Taman kada smo pomislili da je nikada nećemo vidjeti: stiže posljednja sezona 'Sluškinjine priče'

“Voljela bih da se ponovno razmotri ideja novih nastavaka, da se naše likove okupi u našim stvarnim godinama i vidi gdje smo stigli, ali da bi se to dogodilo, morate sakupiti četiri glavna lika sada kada Eda više nema... Moglo bi se dogoditi, ali iskreno, jednostavno ne mislim da je to vjerojatno”, zaključila je. 

Budući da je Rory jedina za koju ne znamo kako njezina priča završava, kao nepopravljivi optimist se iskreno nadam da ćemo jednom dočekati nove epizode, a kada smo kod onoga s kim bi Rory trebala dočekati svoj 'happy end', ako neki novi kraj ikada stigne, iskreno se nadam da će uz nju biti Jess. Osim što je nikada nije prebolio i što je u nju zaljubljen od prvog dana, on je jedini koji je oduvijek znao doprijeti do nje i natjerati je da se vrati na tvorničke postavke kad god se osjećala izgubljeno, u situacijama u kojima to čak ni Lorelai nije znala. Sorry Birkin bag, ali samo zbog toga ću zauvijek biti tim Jess. 

Posjeti Miss7.24sata.hr