TikTok trik za lakše ispijanje vina: "Toliko je dobar da je zapravo opasan"

TikTok @mattdalrymple8
Vidi originalni članak
  • Novi način za lakše ispijanje vina postao je viralan na TikToku
  • Video u kojem jedan korisnik na bocu vina stavlja sportski čep pregledan je više od 3,5 milijuna puta
  • Njegovim trikom mnogi su oduševljeni, hoćeš li ga i ti isprobati?

TikToker Matt na svojem je profilu @matt_dalrymple8 podijelio video koji je od tad postao viralan, a sve zahvaljujući triku za lakše ispijanje vina. Sa svojim neobičnim načinom pijenja vina koji su mnogi nazvali “genijalnim”, Matt je na videu prikupio više od 3,5 milijuna pregleda!

@mattdalrymple8 drinking from a wine n*pole is the only way to do it 🤷🏼‍♂️ (i’m 23 btw tik tok) #wine #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #nj #jazzy ♬ original sound - Matthew Dalrymple

Vino obično pijemo tako da ga prvo natočimo u za to predviđenu čašu, no Mattov trik taj korak preskače i tvrdi da je njegov način “najbolji način za konzumiranje vina”. Video započinje s Mattom koji govori “Pozdrav, imam bocu vina i pokazat ću vam koji je najbolji način da to vino popijete”.

“Prvo otvorite bocu, a nakon toga na vrh samo prikvačite uski sportski čep od Smart boce vode.” “Možete se osjećati poput sportaša dok pijete svoje vino”, našalio se Matt.

Ludi izumi Ludo, postoji držač čaše za vino i ne moraš je ispuštati dok se tuširaš ili šminkaš

Kaže kako bi ovaj trik trebao funkcionirati na svim bocama vina koje imaju “twist off” čep, a ne klasičan pluteni čep za koji je potreban otvarač.

Matt smatra kako je ovo najbolji način za ispijanje vina, a mnogi su se u komentarima s njim složili. Njegov video dobio je i 560 tisuća lajkova. Mnogi su mu u komentarima zahvalili što je sa svima podijelio svoju “mudrost” i napisali kako jedva čekaju isprobati ovaj način ispijanja vina.

“Genije. Inovator. Biznismen”, “Ovo je opasna informacija i na njoj ti zahvaljujem”, samo su neki od komentara.

Stars Ovo je 7 najbogatijih TikTokera na svijetu - od frizerke do aviomehaničarke
 

Posjeti Miss7.24sata.hr