Tetovaža pepelom ljubimca - ima li ova ljubav kraja?

Instagram/Nives Celzijus
OK, često sa strane izgleda da je ljubav nekih ljudi prema životinjama pretjerana. Nekim ljudima su se kućni ljubimci potpuno i doslovno uvukli pod kožu. Dokaz: tetovaža pepelom kućnog ljubimca
Vidi originalni članak

Mnogima su umiljata mačka ili vjeran pas poput djece, a ne tek životinja ili „običan“ kućni ljubimac. Maženi su i paženi – i voljeni do smrti. Kako bi rastuženi vlasnici svog najdražeg ljubimca zadržali uz sebe i nakon njegove smrti, u jednom salonu za tetoviranje na Novom Zelandu nudi se nešto najblaže rečeno neobično. 

Majstorica za tetovaže Tamara James Cook u svom studiju „Dark Cloud“ tetovira na malo neuobičajen način – na želju tužnih vlasnika tetovira sliku Mucike ili Reksa pod kožu vlasnika – s bojom koja je napravljena od pepela mrtvog ljubimca.

Do sada još nije provedeno znanstveno istraživanje je li takva boja prihvatljiva, zdrava, neškdljiva i sl. – ali mušterije koje se odluče za takvu tetovažu moraju potpisati izjavu na kojoj su objašnjeni rizici i eventualne neželjene popratne pojave. 
Bi li ikada napravila takvu tetovažu?

NEVJEROJATNO Nevjerojatno: žena je dala tetovirati svoju mačku

ZANIMLJIVO 8 rečenica koje ne smiješ reći ženi s tetovažom  

Posjeti Miss7.24sata.hr