Tematsko vjenčanje: oženili se odjeveni kao Ljepotica i Zvijer iz Disneyeva crtića

Sarah Babcock Studio (Popsugar, Screenshot)
Vidi originalni članak
  • Amerikanci Lydia i Patrick za vjenčano snimanje odjenuli su se u Ljepoticu i Zvijer
  • Ona je pozirala u žutoj krinolini, a on u tamnoplavom odjelu s vezom
  • Tematska snimanja za vjenčanja postaju trend u svijetu, a mi se pitamo hoće li stići i kod nas 

Život Radiš li ovo dok se gledaš u zrcalo? Psihologinja objašnjava koliko samokritičnost može biti opasna i kako je pobijediti

Mnoge djevojke sanjaju o ''bajkovitom vjenčanju sa svojim princem'', ali samo rijetke to shvate baš doslovno. Amerikanci Lydia and Patrick svoju su bajku, pak, shvatili toliko doslovno da su je odlučiti potpuno oživjeti i zabilježiti pred kamerama fotografkinje Sarah Babcock. 

Za svoje svadbeno snimanje odlučili su se prerušiti u likove iz bajke Ljepotica i zvijer Charlesa Perraulta. Lydia je za ovu priliku odjenula dugu žutu krinolinu golih ramena. Kosu je skupila u opuštenu polupunđu, a na Bellu je dodatno podsjećala zbog crvene ruže koju je veći dio snimanja nosila u ruci. Njena zvijer, Patrick, odlučio se za tamnoplavo i bogato urešeno odijelo sa zlatnim gumbima. To mu, nažalost, nije bilo dovoljno da podsjeća na zvijer, ali definitivno je nalikovao princu s kraja bajke.

Lydia je, baš poput Ljepotice koja je obožavala čitati često pozirala i s knjigama, a Patrick ju je za to vrijeme šarmantno zavodio u podnožju stuba Instituta za umjetnost u Daltonu koji je poslužio kao fantastična kulisa ovom snimanju.

Život Je li stvarno teško raditi s prijateljicom?

Nema dvojbe da će Lydia i Patrick imati najslađe fotografije i uspomene s vjenčanog snimanja, a mi se definitivno pitamo hoće li ovakva tematska snimanja uskoro postati trend i kod nas. 

Posjeti Miss7.24sata.hr