Svekrva iz pakla: je li pokušala kolačima otrovati nevjestu na vjenčanju ili je sve bio nesretan slučaj?

shutterstock Planerica vjenčanja je otkrila užasan trenutak kada je svekrva navodno "pokušala otrovati" mladenku na njezinom vjenčanju
Vidi originalni članak
  • Planerica vjenčanja je otkrila trenutak kada je svekrva navodno pokušala otrovati mladenku na vjenčanju
  • Mladoženjina mama pokušala joj je dati kolač koji ju je mogao ubiti što je izazvalo šok i nevjericu 
  • Sin se razbjesnio, no mama nije priznala krivicu tvrdeći kako se "nesreće događaju"

Mladenka je bila "smrtno alergična" na kokos, a njezina je svekrva naručila je na svoju rku i mimo dogovora hrpu kolača s kokosom. U video isječku pod nazivom "greška ili sabotaža", Callie, organizatorica vjenčanja, objašnjava kako je svekrva očigledno "pokušala poslati mladenku u bolnicu na dan vjenčanja". "Sve je počelo sasvim normalno", tvrdi ona. "U mojim uputstvima bila je bilješka koja kaže "nevjesta je ozbiljno alergična na kokos." Očigledno je to slastičarnica znala jer svadbena torta nije imala kokos. Sve je provjereno i bilo je spremno za početak."

Nadamo se da nećeš biti baš ovakve (ne)sreće! Evo kakvim su poklonima svekrve "razveselile" svoje snahe

No, za vrijeme koktela, između svečanog obreda i večere, Callie je primijetila neplaniranu dostavu kolača - pored prekrasne svadbene torte na tri kata koju je organizirala. Mladoženjina majka je objasnila: "Ja sam ih naručila. Samo sam se htjela pobrinuti da bude dovoljno deserta za sve". Callie je pomislila kako to stvarno nije tako neobično. Nije joj bilo ni na kraj pameti da bi svekrva htjela otrovati vlastitu nevjestu.

@_cal_cifer

Reply to @natecreepyart The aftermath was AWKWARD. ##weddingplanning ##motherinlaw ##storytime ##weddingvenue ##weddinghorrorstory ##weddingtiktok

♬ original sound - Callie

Ipak, nakon rezanja kolača stvari su krenule naopako. Mladoženjina mama je tada upitala mladenku zašto ne želi probati jedan od njezinih kolačića? Na svu sreću, u trenu kad ga je mladenka htjela zagristi, mladoženja ju je zaustavio riječima: "Mamaa, znaš da je alergična!" Kolačić je stvarno bio prekriven kokosom, a mladenka je bila smrtno alergična. Callie dodaje: "Hvala Bogu, mladoženja je primijetio i nije joj dao da to pojede." Nakon neugodnog ispada, Callie kaže da je bilo "najmanje 15 sekundi mrtve tišine".

Life&style Svekrve iz noćne more doista postoje – barem prema ispovijestima ovih 11 žena

"Nitko se u prostoriji nije pomaknuo. Šokirani mladoženja je gledao otvorenih usta u svoju majku. Mladenka je izgledala apsolutno užasnuta i uplašena, no tko ne bi bio?! A mladoženjina majka, koja je doslovno pokušala OTROVATI svoju buduću snahu, izgledala je kao da je uopće nije bilo briga. Tada je mladoženja izgubio razum i bacio kolač koji je istrgnuo iz mladenke ruke. Pocrvenio je u licu i samo počeo vikati na mamu: "Ti si užasna osoba, nikada nisi podržavala ovu vezu, ne mogu vjerovati koliko si daleko spremna otići. Mogla si je poslati u bolnicu. Ona je doslovno mogla pasti u anafilaktički šok. " Calliein je video potaknuo neke na komentar da bi svekrvu mogli osuditi za 'pokušaj ubojstva'.

Dvije žene, jedan muškarac Mama trojice sinova napisala je pismo budućim snahama - ovakvu svekrvu želimo!

Mladoženja se nastavio derati, sve dok se njegova mama nije okrenula prema njemu i mirno rekla: "Nesreće se događaju svaki dan, dragi."  A onda se vratila na svoje mjesto, uzela stvari i napustila vjenčanje. Callie je zaključila da je majka 100 posto sociopat, a komentirajući isječak, užasnuti ljudi rekli su: "Oh, apsolutno je pokušala ubiti nevjestu."

Na sinovo vjenčanje dovela je kao pratnju njegovu bivšu suprugu: "Imam pravo na to jer sam sve platila"

Drugi su upozorili kako bi rečenica "nesreće se događaju" moglo biti obećanje kako će pokušati ponovno nešto učiniti i da definitivno moraju promijeniti brave u svom domu." Neki su također upozorili mladenku da "prekine kontakt" sa svekrvom i podnese "građansku tužbu" te pohvalili mladoženju što se suprotstavio mami.

Posjeti Miss7.24sata.hr