Sunčane oaze: Zavirili smo na terase naših poznatih dama

miss7/Instagram
Vidi originalni članak
  • Poznate Hrvatice uredile su svoje terase koje su im postale omiljeno mjesto za uživanje
  • Na društvenim mrežama ovih dana često objavljuju slike upravo na njima
  • Tako smo imali prilike vidjeti kako izgleda terasa Maje Šuput, Indire Levak, Ljupke Gojić Mikić, Nevene Rendeli Vejzović...

U danima kad moramo biti kod kuće, terase i balkoni su spas za one koji ih imaju, a mnoge poznate Hrvatice na društvenim mrežama pokazale su svoje male oaze na kojima vole provoditi vrijeme ovih dana.

Domovi poznatih Kakva raskoš! Zaviri u kuhinje osam poznatih dama, u kojoj bi ti najradije kuhala?

Maja Šuput

Popularna pjevačica pohvalila se svojom raskošnom terasom i kako je sama napisala '"morao se dogoditi ovaj 'smak svijeta' da i ona napokon sjedne na svoju terasu''. Na Majinoj terasi dominira svijetla pletena garnitura, a na foteljama su i udobni bijeli jastuci. Maja je i svoju terasu ukrasila brojnim detaljima pa tako možemo vidjeti slike na zidu, cvijeće u vazi, veliki fenjer u kojem se nalaze svijeće... Zaista izgleda kao iz časopisa, a mnogi od nas bi se također voljeli opustiti na takvom mjestu.

Ljupka Gojić Mikić 

Bivša manekenka i poduzetnica nakon godina provedenih u Japanu, sa suprugom Mihaelom Mikićem i njihove tri kćerkice vratila se u Zagreb, točnije na Knežiju, kvart u kojem je odrasla. Na svojem profilu Ljupka često objavljuje fotografije i videa svojih djevojčica pa smo mogli vidjeti i unutrašnjost predivnog stana, a sad je na red došla i terasa. Naime, obitelj je svoj uskršnji doručak priredila upravo na njoj. Šarene plave pločice te veliki sivi stol s pripadajućim udobnim stolicama pravo su mjesto za opuštanje ove peteročlane obitelji kojoj posljednje vrijeme društvo pravi i presladak pas.

Nevena Rendeli Vejzović 

Kolumnistica miss7 Bloga, PR stručnjakinja i voditeljica ima svoju pravu malu zelenu oazu. Dolaskom lijepih i toplih dana, Nevena puno vremena provodi na terasi koja se nalazi na krovu njezine zgrade. Uz kutak sa stolom i ležaljkama,  na terasi ostaje još dovoljno prostora za igru za Nevenine tri djevojčice, a kako smo mogli vidjeti, čak su i posadile cvijeće. 

LIFESTYLE Evo kako ćeš u 3 koraka osvježiti svoje dvorište i balkon

Indira Levak 

I kada nije bila na nastupima, pjevačica Indira Levak puno je vremena provodila na svojoj terasi, a sada još više. Pjevačica je posebno ponosna svoj kutak jer su namještaj ona i suprug Miroslav dizajnirali i proizveli. Na terasi prevladava industrijski stil te su na zid postavljena ogledala kao dekoracija dok prozračne zavjese daju zaklon od sunca.

Nives Celzijus 

Pjevačica vrlo često objavljuje fotografije koje na kojima imamo prilike vidjeti kako se provodi na svojoj terasi. Prostranu terasu okružuje prozirna ograda, a pogled se pruža na velik dio grada. Na njoj ima pletene ležaljke i široke taburee na kojima Nives provodi dane čitajući knjigu, ispijajući vino ili samo uživa u pogledu.

Ana Maras Harmader 

Glumica zagrebačkog kazališta ''Kerempuh'' ovih dana najviše vremena provodi na svojoj prostranoj terasi koju okružuje drveće. Na svojoj terasi Ana ima i puno biljaka, a na drvenim ležaljkama se opušta s petogodišnjim sinčićem Rubensom i suprugom Johnom. Na terasi se nalazi i stol te udobne pletene fotelje na kojima Ana voli čitati knjige.

Sandra Perković 

Kad nema priprema i natjecanja, bacačica diska vrijeme provodi u svojem stanu koji je uredila s ljubavlju, no nama je posebno zanimljiva prostrana terasa. Nedavno je Sandra objavila fotografiju na kojoj se pohvalila kako je zasadila cvijeće. Vjerujemo kako će atletičarka uskoro objaviti i ostatak terase na kojoj će uživati u pogledu na svoje biljke. 

Danijela Dvornik

Blogerica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se opušta uz kavu na svom balkonu. Danijela se vratila u svoj stan nakon što je neko vrijeme provela kod kćeri Elle kojoj je pomagala s kćerkicama, a sad uživa u svom miru uz omiljenu glazbu. Iznad velikih prozora, Danijela je stavila i tendu kako bi joj sunce što manje smetalo. 

Posjeti Miss7.24sata.hr