Srpanj priprema super iznenađenje za ove horoskopske znakove, čeka li i tebe nešto lijepo?

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Srpanj je za mnoge ljude mjesec opuštanja 
  • Prema zvijezdama, tri horoskopska znaka mogu se veseliti lijepom iznenađenju u sljedećih nekoliko tjedana mjeseca srpnja 
  • Jesi li ti među njima?

Doduše, srpanj ne može ponuditi pomrčinu sunca, ali nas također drži na nogama s astrološke točke gledišta. Venera u znaku lava najprije jača našu ljubav prema sebi i brigu o sebi. Saturn baca svjetlo na ono zbog čega se naše ponašanje čini vrlo sebičnim i usamljenim. 

Međutim, Neptun i Mars, koji će, usput rečeno, također ostati u lavu do kraja srpnja, kasnije potiču da drugim ljudima pristupamo uravnoteženo i da se posvetimo našim voljenima i odnosima s njima. 

Za sljedeća tri horoskopska znaka svemir je također planirao iznenađenje za ovaj mjesec, što će ti zasigurno biti drago. Ne brini: nećemo previše otkriti.

HOROSKOP Znaš li za egipatski horoskop i njegova božanstva – i što tvoj znak otkriva o tebi?

via GIPHY

Srpanj sprema lijepo iznenađenje za ove horoskopske znakove

Jarac

Budi snažna, budi pouzdana, radi. Jarci to ne samo da načelno očekuju od sebe, nego to obično i čine. Međutim, u srpnju bi se moglo isplatiti ako ovaj zemaljski znak za promjenu odstupi od ovog smjera i dopusti si odmor - nagrada bi bila pozitivno iznenađenje.

 

Ova tri znaka najveće su horoskopske tračbabe, tako je zapisano u zvijezdama

Ribe

Prema iskustvima proteklih mjeseci, ribe su spremne potruditi se i svladati razne izazove i u srpnju. Ali, iznenađenje: od tebe se ne traži onoliko koliko strahuješ. Naime, kako se pokazalo, sve si, samo ne sama sa svojim problemima. I tako ovog mjeseca imaš dovoljno prostora i vremena za uživanje u životu u potpunosti - uz savladavanje zadataka koje ti postavlja.

via GIPHY

Bik

Bik ponekad može biti vrlo samokritičan, a u posljednjih nekoliko tjedana bio je vrlo iscrpljen svojom samokritikom. U srpnju ćeš biti ugodno iznenađena - zahvaljujući novoj perspektivi koju ćeš steći o sebi. Nažalost, u ovom trenutku ne želimo pokvariti iznenađenje što će to točno dovesti do toga da pronađeš tu sjajnu perspektivu.

Life&style Tjedni horoskop: Rakovi slave, škorpioni su seksi, a dva znaka imaju neobično snažnu energiju

Posjeti Miss7.24sata.hr