Spa kod kuće: Hi-tech uređaji za uljepšavanje olakšavaju život

arhiva
Dermatolozi uvijek naglašavaju važnost redovitog odlaska na profesionalne tretmane kože, ali tko ima vremena (i novaca)?
Vidi originalni članak

Iako želimo kožu koja izgleda fantastično, redovno čišćenje i tretmani realno nisu mogući. Uzmimo u obzir i spa centre: u teoriji, očekuje nas potpuno opuštanje i uživanje. To jest, sve dok ne rezervirate termin, potrošite vrijeme na putovanje do tamo i natrag. Zatim, svlačite se pred strancima, dok čekate slušate razne intimne priče ljudi čije intimne priče ne želite slušati, jer eto, tu ste da se posvetite sebi. Dobit ćete biljni čaj i tretman, a zatim ćete putovati kući javnim prijevozom posve bez šminke, crvena lica i vjerojatno dosta masne sjajne kože. Nije baš zabavno. Šalu na stranu, spa je ugodno iskustvo (ako je tiho i profesionalno) ali dobro je i kod kuće imati „svoj mali spa“ kad ste raspoloženi za uljepšavanje u privatnosti vlastitog doma. Ali, može li kućno iskustvo biti jednako dobro kao ono kod profesionalaca? Može! Danas su na tržištu proizvodi posvećeni upravo takvom načinu uživanja, a ponuda novih tehnoloških pomagala odgovara većim i skupljim uređajima koje ćete naći u svom lokalnom kozmetičkom salonu. Ali, njih ćete si moći priuštiti!

S obzirom koliko vremena trošimo (i nastavit ćemo trošiti) u kupaonici tijekom našeg života, dobra je ideja pretvoriti je u osobni hram ljepote i opuštanja. Zamislite: tiho utočište gdje možemo usporiti, opustiti se, zapaliti mirisne svijeće i skinuti sa sebe svu napetost dana, okruženi malim stvarima zbog kojih ćemo se osjećati posebno. Usput, znate li da u kupaonici prosječno provedemo oko godinu i pol svog života (neki i više)? Zato, neka bude savršena. Predlažemo sljedeće dodatke koji će vam pomoći da se osjećate kao kraljica.

Supersonično sušilo za kosu 

Ovo sušilo ima digitalni motor koji 20 puta u sekundi mjeri temperaturu zraka kojim vam suši kosu. Zašto? Jer je pregrijavanje vlasišta i kose pogubno po zdravlje kose i njen sjaj. 13 litara zraka neprestano je u pogonu kako bi kosa bila brže i bolje osušena. Nastavak za ravnanje kose odmah kreira sjajnu frizuru.

Uređaj za dubinsko čišćenje lica

Opsjednuti smo FOREO LUNA play, slatkom high-tech spravicom u 7 prekrasnih boja kojom ćete podignuti njegu kože lica na novu razinu. Konačno je stigao u Hrvatsku i može se ekskluzivno kupiti u svim dm-drogerie markt prodavaonicama. Ovaj najmanji uređaj za čišćenje lica na svijetu unatoč veličini, zahvaljujući revolucionarnim T-Sonic pulsacijama te četkicom s dvije zone dodirnih točaka, čisti kožu od 99.5% mrtvih stanica, sebuma i ostataka šminke, a koža postaje savršeno meka i čista. Silkon ne skuplja bakterije, a tako je nježan da ga možete koristiti dva puta dnevno.

Nakon što se uvjerite u učinkovitost, budući da je baterija nepunjiva nakon 100 korištenja, možete prijeći na veći uređaj iz LUNA linije. Redovitim korištenjem možete značajno smanjiti broj odlazaka u kozmetički salon!

Električni aparat za uklanjanje tvrde kože na stopalima

Pedikura je nedostupna na svakodnevnoj (ili tjednoj) bazi, a koža stopala postaje tvrda vrlo brzo. Ovaj aparat zamjenjuje spretne ruke vaše pedikerke, a koža je nježna – svaki dan! Zar to nije nevjerojatno?

Uređaj za trajno uklanjanje dlačica IPL 

Temeljen je na tehnologiji svjetlom koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta) koja se upotrebljava u profesionalnim kozmetičkim salonima. Svjetlosni impulsi odašilju se na korijen dlačice čiji se rast stoga postepeno smanjuje. Ponavljanjem tretmana koža ostaje glatka i bez dlačica.

Pred nama su blagdani, a to znači - neprestani izlasci. Trebat će vam i malo odmora kako biste se osjećali i izgledali dobro, pa je ovo vrijeme idealni trenutak da si poklonite malo užitka. Rezervirajte termin za sebe!

Posjeti Miss7.24sata.hr