Sjećaš li se urnebesnog dvojca iz serije "Potpuni stranci"? Evo gdje su danas Balki i njegov bratić Larry

Pinterest
Vidi originalni članak
  • Osebujni Grk Balki i njegov bratić Larry činili su dio dvojca koji je osvojio publiku u hit seriji  "Potpuni stranci"
  • Premda nije osvojila ni jednu nagradu, serija je bila omiljena kod publike te je potrajala čak osam sezona
  • U Hrvatskoj su bili pravi hit, a gdje je i što radi poznati glumački dvojac danas otkrivamo ti u nastavku

S vremena na vrijeme volimo se prisjetiti serija koje smo rado gledali kao djeca ili barem u mlađim danima. Tako smo se nedavno prisjetili hit serije ''Pod istim krovom', koja se prikazivala od 1989. godine pa sve do 1998. godine, a u Hrvatskoj smo je imali prilike pratiti dolaskom RTL-a prije 15 godina. No, malo je onih koji znaju da je ova uspješna serija nastala kao spin off jedne druge uspješne serije! Riječ je o humorističnoj seriji "Potpuni stranci", koji je pratio život Balkija Bartokomousa, komičnog 22-godišnjeg Grka s izmišljenog otoka Myposa, koji odluči posjetiti svog rođaka Larryja Appletona u Chicagu. Ovaj neobičan dvojac svojim je zgodama i nezgodama uspješno nasmijavao gledatelje te ne čudi što je potrajao sveukupno osam sezona te se izvorno emitirao od 1986. do 1993. godine.

miss7 magazin Vrijedi pogledati! The Politician: serija o privilegiranim klincima i svoj surovosti borbe za vlast

Uloga osebujnog Balkija proslavila je američkog glumca Bronsona Pinchota. Premda je u seriji glumio Grka, Pinchot po majci vuče talijanske korijene, a ocu ruske korijene. Ulogu njegova bratića Larryja odigrao je Mark Linn-Baker, a kako dvojac izgleda na pragu svojih 60-ih imali smo priliku vidjeti kada su se zajedno pojavili u radijskoj emisiji povodom 25. godišnjiceobljetnice završetka emitiranja serije. Fotografije nastale tom prilikom preplavile su društvene mreže i oduševile obožavatelje serije.

Glumačka diva O životu legendarne Joan Collins snima se tv-serija! Koje će sve pikanterije iz prošlosti seks simbola prikazati?

A gdje su bratići danas? Bronson se nakon glumačke karijere okrenuo dizajnu te se okušao i kao voditelj svog showa "The Bronson Pinchot Project" u kojem je restaurirao stare kuće, a posljednjih godina bavi se i dizajniranjem posuđa. Njegov kolega Mark nastavio se baviti glumom, no nije zabilježio veći uspjeh već se pojavljuje u epizodnim ulogama. O tome zašto je serija koja ih je proslavila uopće ostvarila toliki uspjeh progovorili su u jednom intervjuu kazavši iduće: "'Oboje smo imali iste stavove o tome što je smiješno''. Nerijetko su si međusobno završavali rečenice, a obožavateljima je posebno u sjećanju ostao njihov pobjednički ples. Ipak, čini se kako ga glumci neće tako skoro zajedno ponoviti budući da su ih sustigle godine. ''Trebat ćemo štitnike za ruke i koljena ako se odlučimo na to."- otkrio je Mark.

 

POGLEDAJ ČETVRTU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": CVIJEĆE I TORTA
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr