Sinsay ima dvije nove prekrasne kolekcije za uređenje doma inspirirane jeseni

Sinsay ukrasni vijenac
Vidi originalni članak
  • Predivne jesenske kolekcije predstavljene su u ponudi svih brendova za uređenje doma pa tako i u Sinsay Home
  • Jesenski motivi i boje krase predmete iz čak dvije kolekcije kojima odmah želimo ukrasiti i naš dom
  • Jastuci, mirisne svijeće i drugi ukrasni detalji samo su dio ovih prekrasnih kolekcija stvorenih za jesenske dane

S dolaskom jeseni, želimo i naš interijer prilagoditi novom godišnjem dobu i promjeni vremena koje nam ono donosi. Nakon živih ljetnih boja, jesen nam donosi umirujuće nijanse koje pozivaju na ugodan boravak u toplom domu s predivnim dodacima za jesensko uređenje.

Dvije kolekcije iz Sinsaya, Pumpkin Kisses i It's Getting Gold imaju odlične komade koji bi mogli savršeno poslužiti za jesensko uređenje doma.

Neutralne nijanse bež, smeđe i krem boje te naglasci zlatne prevladavaju u novim kolekcijama za jesen s ukrasnim praktičnim predmetima s kojima ćemo u trenu preurediti životni prostor i u njega dovesti pravi jesenski ugođaj. Mekani i ugodni materijali na jastucima i dekama te prirodni materijali poput drva na ukrasnim predmetima prevladavaju u ovim jesenskim kolekcijama.

Pumpkin Kisses kolekcija

Ukrasna jastučnica

Meka pamučna jastučnica s izbočenim geometrijskim ukrasima neutralne je krem boje koja će se savršeno uklopiti u svaki dnevni boravak ili spavaću sobu te ju upotpuniti svojim jednostavnim, ali efektnim dizajnom. Dostupna je samo za online prodaju, po cijeni od 79,90 kuna.

Ukrasna biljka

Pampasi i sve slične čupave ukrasne biljke efektnog izgleda trenutno su izrazito popularne, a ova iz Sinsay Pumpkin Kisses kolekcije dostupna je u dvije boje, bež te pastelnoružičastoj, po cijeni od 25,90 kuna.

Svijeća

Ovaj model svijeće iz Sinsaya dolazi u čak tri boje, krem, pastelnoružičastoj te jantarnoj boji s blagim i svježim mirisom koji će životni prostor ispuniti toplinom! Na sinsay.com svijeća je dostupna po cijeni od 49,90 kuna.

Life&style Ovo je najtrendi boja jesenske sezone u interijerima - donosimo najljepše komade iz trenutnih kolekcija

Ukrasna zdjela

Prekrasna ukrasna zdjela u prirodnoj, neutralnoj boji izrađena je od isprepletenog zumbula te svojim jednostavnim dizajnom može poslužiti kao savršen predmet za odlaganje ili posluživanje. Dostupna je samo za online prodaju, po cijeni od 69,90 kuna.

Ukrasni vijenac

Predivan ukrasni vijenac rustikalnog dizajna od suhih biljaka u smeđim i bež nijansama odlično će izgledati kao ukras na zidu, jednako kao i položen na stolu. Dostupan je samo online na Sinsay službenoj stranici po cijeni od 99,90 kuna.

It's Getting Gold kolekcija

Ukrasna zdjela

Još jedna ukrasna zdjela koja može poslužiti i kao predivna posudica za nakit, dio je It's Getting Gold kolekcije i dolazi u efektnoj zlatnoj boji. U Sinsay trgovinama i online može se kupiti po cijeni od 39,90 kuna.

LED svjetiljka

Elegantna i upečatljiva LED svjetiljka s uzorkom lišća prekrasno će osvijetliti prostor i dati mu poseban zlatni sjaj. Na sinsay.com i u Sinsay trgovinama dostupna je po cijeni od 59,90 kuna.

Šalica

Predivna šalica sa zlatnim detaljima dolazi u mnoštvu boja, no nama se posebno sviđa ova prava jesenska, jantarna nijansa iz koje će svako jutarnje ispijanje kave ili čaja biti pravi užitak! Šalica je dostupna po cijeni od 23,90 kuna.

Life&style Čarobna inspiracija īmāno studija: Njihovi neobični dodaci za dom svakom prostoru daju na posebnosti

Posjeti Miss7.24sata.hr