'Seks fantazije', francuska komedija škakljive tematike s Monicom Bellucci, stiže u kina

imbd Novi film 'Seks fantazije' s Monicom Bellucci
Vidi originalni članak
  • Filmski studio Gaumont snimio je film 'Seks fantazije', francusku komediju sa seksualnom tematikom 
  • Glavne zvijezde filma su Monica Bellucci, Carole Bouquet i Karin Viard, a lijepa Monica je otkrila kako je na ulogu pristala kako bi mogla poljubiti Carole 
  • Film dolazi u naša kina 8. prosinca, a mi ćemo ti ukratko otkriti o čemu se radi 

U režiji Davida i Stephanea Foenkinosa, omnibus film prati šest parova i vrti se oko njihovih intimnih života i fantazija, od igranja uloga do egzibicionizma i apstinencije. Bez obzira osjećaju li ovi parovi seksualnu represiju ili, pak, upražnajavaju vlastite fantazije, bez obzira dijele li ih jedni s drugima ili ih drže u tajnosti, svi oni u konačnici traže istu stvar: sreću, kako za sebe, tako i za svog partnera ili partnericu.

Life&style Prvi trailer za film 'Indiana Jones 5' je konačno stigao, prepun je akcije i glumačkih zvijezda

Osim Bellucci, Bouquet i Viard, u filmu glume Suzanne Clément, Jean-Paul Rouve, Joséphine Japy, Denis Podalydès, Celine Sallette Nicolas Bedos, Ramzy Bedia, Alice Taglioni, Joséphine de Meaux i William Lebghil.

„Sa svojom glamuroznom glumačkom postavom, bezbrižnosti i dobro uglađenim izgledom, 'Seks fantazije' su obično vrsta lokalnog filma za kojeg mislimo da kupci traže na ovom kompliciranom tržištu“, rekao je Alexis Cassanet, voditelj međunarodne prodaje u Gaumontu. 

Film je producirala Mandarin Production, dobro etablirana tvrtka Erica i Nicolasa Altmayera čiji dosje uključuje film 'The Innocents Anne Fontaine te filmove 'Ljeto 85'" i 'Bogu hvala' Francoisa Ozona.

Stephane Foenkinos je redatelj, a njegov brat David hvaljeni je romanopisac. Par je prethodno surađivao na filmu 'La Delicatesse' iz 2011. s Audrey Tautou i Françoisom Damiensom, te na 'Jalouse' s Viard.

Inače, seks ikona Monica Bellucci zbog posla se pred kamerama često našla u škakljivim scenama s brojnim muškarcima, ali za promociju ovog filma na red je došla – žena. Francuska glumica talijanskog porijekla na fotografijama izmjenjuje nježnosti s kolegicom Carole Bouquet, a riječ je o vizualima iz filma ‘Les Fantasmes’. Bellucci je u jednom intervjuu otkrila kako je na ulogu pristala samo kako bi poljubila cijenjenu francusku glumicu…

Life&style Tako laki i zabavni: 7 novih božićnih filmova koje se isplati pogledati

Posjeti Miss7.24sata.hr