Sasvim otvoreno: Zavide li žene s malim grudima onima s velikima i obratno?

Instagram/Jenlyn Rodriguez
Vidi originalni članak
  • Žene koje nose različite košarica podijelile su svoja iskustva
  • "Po vrućini mi se stalno skuplja znoj ispod grudi, pa me svrbi i stvaraju mi se rane. Zbog toga konstantno moram pudrati ili mazati uljem grudi" 
  • "Prije nekoliko godina sam se rastala i sad ponovno želim biti privlačna i upoznati nekoga, ali sada mi se, kao zreloj ženi, ponovno javlja moja stara nesigurnost iz mladih dana na koju sam u braku bila zaboravila i ponovno se osjećam 'ravna kao daska'". 

Veličina grudi ne čini nas više ili manje ženstvenima, i male i velike grudi ženama donose čitav niz prednosti, a sve mi dobro znamo da je najvažnije da su naše grudi zdrave. Porazgovarali smo s damama koje nose različite košarice, evo što su nam rekle: 

O velikim grudima:

K.P. (30) - "Imam problem s velikim grudima, često me boli kralježnica, pa moram odlaziti na raznorazne masaže, koje si žene s malim grudima vjerovatno ne trebaju toliko često priuštiti kao ja. Osim toga po vrućini mi se stalno skuplja znoj ispod grudi, pa me svrbi i stvaraju mi se rane. Zbog toga konstantno moram pudrati ili mazati uljem grudi. Mislim da su žene s malim grudima prave sretnice."

P.M. (42) - "Najgore mi je kada idem van i želim se srediti, pa obučem dekoltiranu majicu, a moje grudi toliko vise da ih ni jedan grudnjak ne može podići, pa se naživciram kako mi izgleda dekolte i na kraju obučem dolčevitu."

I.H. (18) - "Svaki puta kada uđem u trgovinu u potragu za novim rubljem, nailazim na probleme kao što su: mali broj ili pak samo imaju push up grudnjake koji mi nisu potrebni. Obiđem milijun dućana i onda izađem sa samo jednim grudnjakom, najčešće onim bapskim, jer, eto, moje grudi su toliko velike da im neki trendi modela... Ma nemoj "

BEAUTY Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude

L.Đ. (27) -  "Zadovoljna sam svojim grudima, iskreno. U seksu mi je doživljaj nekako bolji jer volim kad mi muškarac dodiruje grudi. A i kad oblačim neku haljinu grudnjak mi nije potreban, moje grudi toliko dobro stoje da u svakoj haljini ili dekoltiranoj majci izgledaju odlično."

G.G. (51) - "Otkako sam otkrila sportski grudnjak, puno mi je lakše s mojim velikim grudima koje inače smatram lijepima, ali mi je teško bilo pronaći dobar grudnjak pa mi je znalo biti neudobno i žuljati me. Sada svaki dan nosim sportski i opuštena sam, ne bole me grudi, a opet izgledaju tako dobro."

J.F. (52) - "Ljudi me često umjesto u oči, gledaju u cice. Nije mi to neugodno jer znam da ih to oduševljava - uvijek sam se držala one: Bolje da ljulja, nego da žulja."

MISS7 ANKETA Pitale smo dečke: prirodne vs. umjetne grudi? Odgovori su nas iznenadili

O malim grudima:

M.R. (25) - "Nisam sretna s malim grudima. Moj dečko stalno me zeza kako nema što za gledati, pa mora buljiti u druge djevojke. Znam da se samo zeza, ali nekad ipak posumnjam da mu zbog toga nisam privlačna."

F.K. (29) - "Moram priznati da sam uvijek zavidjela curama koje imaju velike grudi. Nekako mi je to ženstvenije i više seksi pa sam čak jedno vrijeme bila razmišljala da ih povećam operacijom, ali me previše strah. Nadam se da ću se s godinama pomiriti s tim, znam da je najvažnije da su grudi zdrave..."

Z.B. (46) - "Prije nekoliko godina sam se rastala i sad ponovno želim biti privlačna i upoznati nekoga, ali sada mi se, kao zreloj ženi, ponovno javlja moja stara nesigurnost iz mladih dana na koju sam u braku bila naviknula i ponovno se osjećam 'ravna kao daska'. Istina, u međuvremenu sam naučila par trikova poput onoga koji mi otvor na majici najbolje pristaje ili kakav je push up grudnjak najbolji za moje male grudi. No, živcira me što se osjećam nesigurno iako sada, u ovoj dobi, znam da veličina grudi ne može stati na put pravoj ljubavi."

BEAUTY Jesi li znala? Ovih 5 navika uzrokuje opuštanje grudi

LJ.E. (19) - "Sretna sam što imam male grudi, nikad nisam težila velikima, pogotovo kad vidim kako se moja prijateljica muči s vezanjem pojasa u autu, dok ja to radim lagodno i bez problema. Uvijek se šalim da ja nikad neću izazvati prometnu nesreću jer ne svrćem poglede vozačima kao ona. "

I.Š. (50) - "Kada idem u vrt smeta mi grudnjak jer me steže, pa onda idem bez grudnjaka. I sretna sam jer nitko od mojih susjeda ne primjećuje da nemam grudnjak. Mislim da takvu slobodu mogu doživjeti jedino muškarci i djeca i - naravno mi s malim grudima."

A.M. (36) - "Super mi je kad idem u potragu za kupaćim kostimom, pa koji god uzmem i bez isprobavanja dobar mi je, nemam problem da će mi biti mali, a ako je mrvicu veći samo dodam spužvicu i riješim problem."

Posjeti Miss7.24sata.hr