Reserved odsad ima svoju Home kolekciju za opremanje doma, već imamo svoje omiljene komade

Reserved
Vidi originalni članak
  • Reserved se pridružio grupi high street brendova koji, osim odjeće, obuće i modnih dodataka, nude i stvari za dom
  • Reserved Home kolekcija predstavljena je 22. veljače, a obuhvaća tri različita stila: klasični, minimalistički i romantični
  • Zavirili smo u aktualnu ponudu i već pronašli neke omiljene komade kojima bismo rado osvježili prostor

Zara, H&M, Primark i Sinsay samo su neki od poznatih high street brendova koji nas redovito oduševljavaju kako odjevnim komadima u duhu najnovijih trendova, tako i brojnim detaljima za opremanje interijera, a sada se ovom popisu pridružuje i Reserved koji je upravo predstavio svoju prvu Reserved Home kolekciju.

Poljski brend do sada je nudio samo odjeću, obuću i modne dodatke, no baš kao i mnogi drugi veliki brendovi, počeo se otvarati i prema dizajnu i opremanju doma. Prva kolekcija Reserved Home bit lansirana je 22. veljače, a obuhvaća tri različita stila: klasični, minimalistički i romantični.

Life&style Prima ima super popuste na ukrase za dom iz kolekcije COCO maison

Klasična linija izgrađena je oko bež i sivih nijansi s primjesama ružičaste. Kuhinjsko posuđe i dekorativni komadi, tekstil, baršunasti jastuci, teksturirane dekice, visokokvalitetni ručnici, kućni ogrtači i kupaonske prostirke samo su neki od komada koje će nuditi, a u  ponudi će biti i posebni artikli poput keramike proizvedene u Poljskoj u tvornici Lubiana te dodataka za blagovaonicu poput čaša  izrađenih u poljskoj tvornici stakla Krosno, s tradicijom dugom više od stoljeća.

Minimalistička kolekcija fokusirana je na teksture uz neutralne boje, naglašavajući sklad i funkcionalnost kao spoj skandinavske sirovosti i japanske praktičnosti, a ovaj asortiman također uključuje i mini kolekciju namijenjenu kućnim ljubimcima.

Stiže u pravi trenutak Zara Home novom kolekcijom posuđa i dodataka za kuhanje priziva proljeće

Romantična linija dočarava toplu, nostalgičnu i rustikalnu atmosferu, s nijansama plave, pastelno ružičaste i kadulja zelene,   botaničkim i cvjetnim uzorcima, izvezenim detaljima i pletenim teksturama. Uz liniju za odrasle, mislilo se i na dodatke za novorođenčad i djecu do školske dobi, a mi smo zavirili u aktualnu ponudu i već pronašli omiljene komade!

Posjeti Miss7.24sata.hr