Reserved ima piknik kolekciju koja će svaki kutak u prirodi pretvoriti u hedonistički raj

Vidi originalni članak
  • U ponudi Reserved Home redovito se može pronaći brojne predivne proizvode za kućanstvo u klasičnom, minimalističkom i romantičnom stilu te zanimljive dekoracije
  • Silno nam se svidjela najnovija kolekcija namijenjena piknicima koja će trenutke na otvorenom obojati hedonizmom
  • Bilo da je u pitanju vrijeme provedeno u prirodi, vrtu ili pak na našim terasama i balkonima, svaki je komad neodoljiv na svoj način, a mi smo već snimili svoje favorite

Reserved Home možda postoji svega nekoliko mjeseci, no već se u prvim kolekcijama jasno može iščitati namjera da se prometne u jednu od mnogima najdražih adresa za opremanje doma, ali i svakodnevice detaljima koji život čine slađim. U ponudi se tako redovito može pronaći brojne predivne proizvode za kućanstvo u klasičnom, minimalističkom i romantičnom stilu te zanimljive dekoracije, a silno nam se svidjela i njihova najnovija kolekcija namijenjena - piknicima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reserved Home (@reservedhome)

'Let's Have a Picnic' donosi baš sve što će sve one trenutke na otvorenom obojati hedonizmom, bilo da je u pitanju vrijeme provedeno u prirodi, vrtu ili pak na našim terasama i balkonima. Kolekciju bismo mogli podijeliti na dva dijela - onaj prikladniji za terase i balkone, budući je u pitanju prekrasno posuđe od stakla u boji koje, istina, komotno možemo nositi kamo god se uputili, samo to baš nije praktično, te drugi, primjereniji pripitomljavanju prirode i onome što nam prvo padne na pamet kada čujemo riječ 'piknik'.

Life&style Prijedlog za romantičan izlet: Vrelo Bosne londonske su novine nazvale "najljepšim mjestom na svijetu"

Ne možemo ne primijetiti da svaki komad u kolekciji krasi vrlo profinjena i čista estetika i da je sve izrađeno od prirodnih materijala, a zbog čega sve što se u njoj može pronaći ostavlja dojam luksuza, iako su su u pitanju proizvodi koji redovito dolaze po izrazito pristupačnim cijenama. 

Iako je svaki komad neodoljiv na svoj način, posebno nam se svidjelo nekoliko njih kao na primjer ručnik izrađen od pamučne tkanine koji je dovoljno velik da nekoliko osoba uživa na njemu te dolazi uz praktični remen za nošenje, pamučna ležaljka koju se lako može razapeti između dva drveta, gdje god se našli, te sklopivi stolić od drveta akacije s domišljato izrezanim otvorima koji olakšavaju njegovu upotrebu i preuzimaju ulogu držača čaša na stalku i utora za bocu ili vrč.

Life&style Divni tirkizni vodopadi i uzbudljivi kanjoni Soče moraju nam biti u vrhu ideja za proljetni izlet

Mislili su na apsolutno sve pa tako jedan ručnik koji je dio ponude dolazi s džepićem s patentnim zatvaračem na sebi, a tu su i hladnjak torbe obojane nježnim zemljanim i pastelnim tonovima te retro estetikom, ugodni jastučići te brojni drugi komadi. Nama ostaje samo pronaći savršenu lokaciju i uživati!

Posjeti Miss7.24sata.hr