Putovanje u novi svijet Alexe Aston može početi. Stigla je prva knjiga hit serijala 'Vojvode na krivom putu'

Instagram @alexaaston
Vidi originalni članak
  • Alexa Aston autorica je brojnih bestsellera, poznata po svojim romanima ljubavne tematike smještenima u različita povijesna razdoblja, sve od srednjeg vijeka do razdoblja regentstva
  • Prva od pet knjiga iz njezinog poznatog serijala 'Vojvode na krivom putu' - 'Nepokolebljivi vojvoda' u izdanju Mozaik knjige napokon je stigla na police naših knjižara
  • Priča prati Milesa Notleyja koji se vraća kući kao novi vojvoda od Winslowa, ne znajući ništa o tome kako voditi imanje ili biti vojvoda, a njegov se život u potpunosti promijeni kada upozna intrigantnu mladu ženu Emery

Alexa Aston ime koje je obožavateljima povijesnih romana ljubavne tematike vrlo dobro poznato. Njezine su priče prepune zanimljivih zapleta, dobro razvijenih likova i živopisnih opisa povijesnih okruženja smještene u različita povijesna razdoblja, sve od srednjeg vijeka do razdoblja regentstva, a svaka na svoj način istražuje teme ljubavi, povjerenja i odanosti.

Dobitnica brojnih priznanja i nagrada i sama je velika obožavateljica romantičnog žanra pa ne iznenađuje što su njezini naslovi redovito na popisima bestsellera, a prva od pet knjiga iz njezinog poznatog serijala 'Vojvode na krivom putu' napokon je stigla na police naših knjižara. 

Life&style Za sve kojima je Bridgerton probudio strast za povijesnim romansama, imamo 10 odličnih knjiga

Novi serijal prati petoricu muškaraca koji su se kao djeca upoznali u školi za aristokrate i koji su u nekom trenutku života optuženi za zločine koje nisu počinili. U prvoj knjizi, 'Nepokolebljivi vojvoda', Miles Notley se vraća kući kao novi vojvoda od Winslowa. Ne zna ništa o tome kako voditi imanje, te još manje kako biti vojvoda, a njegov se život u potpunosti mijenja kada upozna intrigantnu mladu ženu. 

Emery Jenson je s roditeljima došla u Wildwood prije deset godina, a u trenucima kada um njezinog oca počne slabiti, ona krene preuzimati sve više odgovornosti na imanju. Kada se pojavi novi vojvoda, Emery je uvjerena da se neće dugo zadržati i da će očeve propuste brzopleto skriti, no sezona je u punom jeku, a što znači da vojvoda mora pronaći nevjestu i osigurati nasljednika. Očaran ne samo Emerynim šarmom i samopouzdanjem, već i njezinim brojnim vještinama, Miles je svjestan da nitko osim nje ne može biti njegova vojvotkinja.

Life&style 'Uvijek ćemo imati ljeto' autorice Jenny Han uzbudljivi je kraj hit trilogije o ljubavnom trokutu

Svaka knjiga iz serijala 'Vojvode na krivom putu' je samostalna priča u kojoj se može uživati bez da ih se nužno čita redoslijedom kojim su izdane, a knjigu 'Nepokolebljivi vojvoda' u izdanju Mozaik knjige moguće je pronaći u svim bolje opremljenim knjižarama.

Posjeti Miss7.24sata.hr