Prvo hrvatsko burger pivo stvoreno je baš da ga piješ uz slasne hamburgere

Pr/prettycactus Prvo burger pivo u Hrvatskoj
Vidi originalni članak
  • Razveselilo nas je gastro iznenađenje koje je povodom sedmog rođendana osmislio Submarine Burger
  • U suradnji suradnji s craft pivovarom The Garden Brewery osmišljeno je prvo burger pivo u Hrvatskoj
  • Ovaj osvježavajući lager moći ćeš isprobati svakom Submarine restoranu u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru

Prije sedam godina započela je vrlo priča iz koje se izrodio najveći domaći lanac burger restorana - Submarine Burger. U slavljeničkom tonu, odlučili su svoju ponudu obogatiti i prvim burger pivom u Hrvatskoj. Sa željom da ponude pivo koje će nadopunjavati njihov meni, osmislili su lager koji još više naglašava okus Submarinea jela te su time još jednom postavili novi trend na gastro sceni.

Life&style Živjeli, pivo je zdravije nego što misliš! Donosimo ti 5 zdravstvenih benefita piva

Pivo je nastalo u suradnji s craft pivovarom The Garden Brewery, a nakon nekoliko mjeseci predanog zajedničkog rada svjetlo dana je ugledao Burger Beer. Ovo svijetlo pivo po svemu sudeći je idealan pratilac sočnim pljeskavicama i mekanim pecivima koji krase ove nadaleko poznate burgere.

Hoćeš li probati? Korisnica TikToka podijelila odličan trik kako smazati hamburger i krumpiriće

Life&style Isprobaj recept za sočnu čokoladnu tortu s crnim pivom - oduševit će te jedinstvenim okusom i aromom

„Ponosni smo na naš novi projekt i originalno pivo povodom rođendana, no najponosniji smo na naš tim od gotovo 200 članova u 13 restorana. Posebno hvala svim našim kolegicama i kolegama ali i gostima, jer bez njihove vjernosti ne bi bilo ni nas... Puno toga još imamo u planu za ovu i iduću godinu tako da ne stajemo s iznenađenjima i novostima u našoj ponudi“, naglasio je Luka Jureško iz Submarinea.

Posljednji u nizu noviteta, Burger Beer možeš probati u svakom Submarine restoranu u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru. Mi jedva čekamo!

Posjeti Miss7.24sata.hr