Prvi smo isprobali Miss Donut božićnu ponudu

Privatni album/Olja Runjić
Ponuda krafni iz Miss Donuta nas uvijek oduševi, i okusom, ali i izgledom. A posebno su poznati su po prigodnim krafnama, evo što su pripremili ovih blagdana
Vidi originalni članak

Početak adventa je tu - neke novitete smo već otkrili, pa nas je zanimalo što možemo očekivati od popularnog zagrebačkog "krafneraja", Miss Donut. Zaputila sam se do njihove pekarnice i kafića kako bi mi otkrili što su nam novo pripremili. S prodajom vlagdanskih slastica Miss Donut kreće u ponedjeljak - 3. prosinca, a osim u samom Miss Donutu, njihove božićne slastice moći ćeš pronaći i u kućici 'Tri praščića' na glavnom zagrebačkom trgu. 

Osim klasične ponude koju imaju cijele godine, jedna od novosti je božićni brownie koji će biti ukrašen da izgleda poput soba, božićne jelke ili poklona, a okus će biti naranča, malina i klasični čokoladni. Prvi put će u ponudi biti i veliki Gingerbread men koji izgleda baš kao iz popularnog crtića 'Shrek'. 

Ipak Miss Donut je najpoznatiji po svojoj ponudi krafni, pa će ovih blagdana biti ukrašene u četiri verzije - bor, poklon, sob i prigodna crveno-zelena kombinacija. Punjenja božićnih krafni uglavnom će biti Nutella, Creme Brulée i Triple Choco. Cijene su 11 kuna po krafni, dok brownies košta 16 kuna,  ova ponuda vrijedi do Sveta tri kralja.

Za adventa će klasična ponuda krafni biti prigodno ukrašena zvjezdicama i borovima.

 
Kod Miss Dounut moći ćeš se zasladiti i vrućim čokoladama s dodacima kao što su Oreo keksi, Jaffa keksi, napolitanke, domaćice, Smarties bomboni i marshmallowsi, a prigodno će biti ukrašeni božićnim sprinklesima te malim šećernim gingerbreadom. U ponudi je i kuhano crno i bijelo vino koje je posebno zato što ima komadiće naranče, brusnice i limuna. U prosincu stiže i Pumpkin Spice Latte, pa će gosti moći probati i ovaj super napitak. 

Uskoro će i sam kafić poprimiti božićno ruho, pa se definitivno isplatiti doći na slatki zalogaj. Još jedna super stvar je što u kafiću postoje i dva selfie štapa kako bi se gosti lakše mogli uslikati i podijeliti slike s fotogeničnim slasticama na društvenim mrežama. 

Life&style Nova ponuda hrane na Adventu će te oduševiti

U ovoj slastičarnici ponudu uvijek prilagođavaju prigodama, a posebna se pažnja posvećuje dekoriranju hrane - prošle su to godine, primjerice, bile krafne s likom Djeda Božićnjaka i poklona. Neizostavna slastica su i Cinnamon Rolls u ovo doba godine. Tri vrste keksa su pak u ponudi posljednjih nekoliko mjeseci za one koji vole i nešto osim tipičnih krafni.  

Oko Božića predstavit će i dva prošlogodišnja specijaliteta, schwarzwald krafnu od tamne čokolade, višanja i šlaga te eclair s narančom i kremom od vanilije. Oni će u ponudi biti vrlo kratko, tjedan, dva oko Božića.

Informacija za sve koji se sutra zateknu u blizini - sutra Miss Donut slavi svoj drugi rođendan povodom kojeg će svatko dobiti komad velike krafne i malu vruću čokoladu na poklon. 


LIFESTYLE Ho-ho-ho! Znamo u kojem kafiću već sada možeš uroniti u božićnu bajku!


Ako si na drugom kraju grada, možeš jednu od 13 vrsti krafni rezervirati preko web stranice, pa ćeš biti sigurna da će te tvoje najdraže čekati. 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr