Prve slike iz biografskog filma o Amy Winehouse: Ne možemo vjerovati koliko Marisa Abela sliči na pjevačicu

Profimedia / @salmahayek Instagram Amy Winehouse
Vidi originalni članak
  • Ovaj mjesec započinje snimanje filma o prerano preminuloj pjevačici Amy Winhouse 
  • Naslov filma je 'Back To Black', a slavnu pjevačicu glumi Marisa Abela 
  • Nevjerojatno je koliko glumica sliči na pokojnu pjevačicu 

Snimanje filma 'Back To Black' trebalo bi započeti ovog mjeseca, a riječ je o dugo očekivanom biografskom filma o životu pokojne, velike pjevačice Amy Winehouse. Režirao ga je hvaljeni redatelj Sam Taylor-Johnson (koji je režirao 'John Lennon: Dečko koji ne obećava', 'Pedeset nijansi sive' i Netflixov 'Gypsy'). Film 'Back To Black', koji će sadržavati mnoge Amyne pjesme, ima potporu The Amy Winehouse Estate.

Stars Austinu Butleru Zlatni globus za sjajnu ulogu Elvisa, a evo tko su najbolji od najboljih u svijetu filma

Britanska glumica Marisa Abela (koju možda prepoznaješ iz BBC-jeve serije 'Industrija') glumit će slavnu pjevačicu. Objavljena je prva slika Marise kao Amy - i svi već komentiraju nevjerojatnu sličnost.

Dijeleći fotografije, Marisa Abela objavila je posvetu Amy na svom Instagramu uz natpis: „I za London. Ovo je za London. Jer Camden Town ne gori“. Volim te, Amy. 

Film će se fokusirati na Amynu izvanrednu genijalnost, kreativnost i iskrenost koji su bili dio svega što je radila. Putovanje koje ju je odvelo od ludila i boja Camden High Streeta 90-ih do globalnog obožavanja - i opet natrag, 'Back To Black' obrađuje život pjevačice, trudeći se da se vidi što je Amy vidjela, da se osjeti što je osjećala“. 

Komentirajući film, redatelj Sam Taylor-Johnson rekao u jednom intervjuu: „Moja veza s Amy započela je kad sam napustio koledž i visio u kreativno raznolikoj londonskoj četvrti Camden. Dobio sam posao u legendarnom KOKO CLUB-u i još uvijek mogu osjetiti miris svakog štanda na tržnici, vintage trgovine i ulicu... Nekoliko godina kasnije Amy je napisala svoje izrazito iskrene pjesme dok je živjela u Camdenu. Kao i kod mene, postao je dio njezine DNK. Prvi put sam je vidio kako nastupa na talent showu u Ronnie Scott's Jazz Clubu u Sohou i odmah je bilo očito da nije samo 'talent'... bila je genijalna.“

„Kao filmaš ne možeš tražiti više. Osjećam se uzbuđeno i ponizno što imam priliku realizirati na filmu Amynu predivno jedinstvenu i tragičnu priču popraćenu najvažnijim dijelom njezine ostavštine - njezinom glazbom. Potpuno sam svjestan odgovornosti i sa svojim suradnikom na scenariju, Mattom Greenhalghom, stvorit ću film koji ćemo svi zauvijek voljeti i cijeniti. Jednako kao što i osjećamo prema Amy“, dodao je režiser. 

Kada izlazi 'Back To Black'?

Datum izlaska filma još nije potvrđen, ali očekuje se da će to biti negdje 2024. godine.

Life&style Kultni 'Titanic' vraća nam se u kina nakon 25 godina u posebnom formatu, objavili su i datum

Posjeti Miss7.24sata.hr